Érdemes őszi cipőt venni 1,5 évesnek? Ki tudja használni?
Figyelt kérdés
Az kb. csak 2 hónapig kell nem?Utána már úgy is bundás kell,tavaszra meg már kicsi lesz.Ikreim bent szandát hordanak,kint nem igazán szoktam letenni őket a földre ha hideg van.Első gyerekeim,és már annyi felesleges dolgot megvettünk,nem akarunk megint pórul járni.2011. szept. 9. 13:03
1/14 anonim válasza:
Nemhogy érdemes, szerintem muszáj. Októberben mégse viselhet se szandált se bundacipőt. Gondolom, már jár.
2/14 anonim válasza:
Nekünk muszáj őszi cipőt venni, mert lekérezkedik és rohan kint is. A szandálban hideg lenne, a bundás cipőben melege még ősszel, így mi veszünk őszi cipőcskét.
3/14 anonim válasza:
Szerintem sem kérdés, persze hogy kell. Játszótérre, sétálni nem mentek? Másfél éves már igényli a mozgást, nem furikázhatod foylton babakocsiban.
4/14 anonim válasza:
Szerintem is kell.. vagy gumicsizma, ha nincsenek sokáig letéve. Az vízálló is, olcsóbb is, őszre kiváló :)
6/14 anonim válasza:
Hát szerintem egy másfél évesnek már muszály. Sőt még az egy évesnek is.Ha már járkál.Vegyél vaterán,vagy valami olcsóbbat.
7/14 anonim válasza:
most már lehet, hogy járkálni is akarnak majd kinn a saját lábukon, vegyél olcsóbb cipőt, tudom, az sem két fillér két gyereknél. De valami kell a lábukra szept.-okt.-nov.-re. Nekem a most 3 évesem nem nőtte ki a 27-es szandálját, eddig 3 havonta kellett eggyel nagyobb méret!!
8/14 anonim válasza:
valami félcipő/sportcsipő és gumicsizma
9/14 anonim válasza:
bocs, hogy megkérdezem, de hogy hagy nem teszed le a 1,5 éveseidet a földre? :O most nem igazán értem, a napi 3-4 órás sétát, játszóterezést, csavargást, vásárlást az öledben töltök?
mert ha nem, akkor muszáj venni őszi cipőt, most már az kell és míg nincs mínusz, addig kelleni is fog.
10/14 anonim válasza:
nálunk még jó volt tavasszal a kicsit nagyobb méretben megvett őszi cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!