Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyósom nagyon erőszakosan...

Anyósom nagyon erőszakosan szeretné, hogy a 16 hónapos kisfiam rendszeresen nála aludjon, de én ezt még korainak tartom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elutaztunk egy hétre külföldre, és nagy dilemmázás után arra az időre rábíztuk a kisfiam. Utána egy héttel jött, hogy akkor ő most elviszi két napra, és utána kéthetente elviszi ezután 2 napra. Mikor mondtam, hogy én ezt nem szeretném, teljesen megsértődött, hogy pedig nála milyen jól érezte magát, és én "nem adom oda neki a gyereket". Hogy győzzem meg, hogy a rendszeres máshol alvás még nem kell a gyereknek, sőt, jobb, ha még az anyjánál alszik? Vagy én tévedek?
2011. szept. 8. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

én is azt gondolom, hogy ha a nyaralás alatt jó volt a nagyi és a fiad élvezte, akkor miért ne? használjátok ki, menjetek vacsizni, pihenjetek :)

mondjuk nem kötelező programként 2 heente, de időnként...

2011. szept. 8. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Én ennyi idős korukban egyik gyerekemet se hagytam a mamánál egy éjszakára sem,nem hogy 1 hétre(én a nyaralás sem tudom elképzelni nélkülük,a kicsi 7 hónapos volt amikor már repültünk).Akkor már nem mindegy?Ráadásul most csak 1-1 éjszakáról van szó.Halkan megjegyzem,hogy az egy hét alatt is jobb lett volna a kicsinek,ha az anyjánál alszik...
2011. szept. 8. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
97%
Jajj már megint annyi az okoskodó....miért mentél egy hétre...még neked áll feljebb....önzés....miről beszéltek? A kérdezőnek a gyereke! Mellette a helye, az utazás alatti vigyázás, az más. Azért még nem kell követelőzni, a nagyi akkor is "csak" a nagyi, miért kellene szinte kötelezően a szűk és meghitt családi kör helyett a nagyinál lenni? Még ha szeret is, a nagyi nem az otthona, max a második. Igaza van a kérdezőnek! Én nem adnám, legalábbis nem rendszerességgel, mégis mit gondol a nagyi? Persze ez nem jelenti azt, hogy néha nem lehet, minden indok nélkül, de nem rendszeresen az tuti!!! És mi az hogy 1 hét vigyázásra a nagyi jó volt utána már nem?? Nagyi erre való nem? Majd ha te leszel nagyi, te is vigyázol az unokádra ha szükséges, de azért ne legyenek elvárások...mire fel?
2011. szept. 8. 22:45
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és köszönöm kedves utolsó, azt hittem már senki nem ért meg. Az utazás nem nyaralás volt, és nem volt bababarát a szállás. Úgy gondoltuk, akkor inkább jobb a kicsinek a nagyival, mint magunkkal cipelni. De most itthon vagyok már, és nem válnék meg tőle, ha nem muszáj. De majd beszélek a nagyival, hogy héba-hóba talán lehet ott alvás, de nem ilyen sűrűn.
2011. szept. 8. 23:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérlek szépen!Cseréljünk anyóst!!!

A mi fiúnk 5 éves,még soha nem aludt az anyósoméknál,évente 6-7 x jönnek hozzánk,mi pedig 2-3 x hozzájuk pedig közel laknak.

A múltkor a másik unokájukról így beszélt " Emlékszel papa,mikor a mieink kicsik voltak,hogy ülltek a lábadon és ettek ? "

Akkor ezek szerint a mi fiunk nem az övéké,a másik unokák ikrek és ma már kamaszok,rengeteget aludtak náluk,gyakran vitték őket mindenfelé.

Az is igaz viszont,hogy már idősek lettek azóta 70 évesek,persze belátom nem is lehet elvárni,hogy terheljük őket unokázással.

2011. szept. 9. 10:06
 16/16 timike26 ***** válasza:
49%
èn erre csak azt vàlaszolnàm:csinàlj magadnak ès oda viszed akkor amikor akarod.
2012. jan. 30. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!