Anyukák, hogy öltözködtök a mindennapokon?
Szia!
minimum smink nélkül én még itthon se bírom ki. Mióta gyerekem van rövidebb lett a hajam így kényelmesebb. Csinosan de kényelmesen próbálok öltözni a melegítő nem a stílusom, de mivel nem vagyok túl vékony azért nem áll jól minden. A cipő inkább lapos mint magas, ha gyerekkel megyek akkor semmi kivágott ruha mert állandóan húzkodja rajtam, és volt már hogy konkrétan lehúzta rólam a pólót.Az én mániám a csini táska és a szép fülbevalók, ezek feldobják az egyszerű ruháimat is.
Sosem sminkeltem hétköznapokon gyerek előtt se. Nem látom értelmét. Nagyon extrém esetben kis alapozó, szemhéjtus, szemhéjpúder, meg szempillaspirál és ennyi (karácsony, vendégségbe menet, szóval egy kezemen meg tudom számolni, hogy egy évben hányszor vagyok kisminkelve).
Utcára, ha sétálni megyünk, akkor nyáron halászgatya-póló, hűvösebb időben farmer. Mindig sportcipő, nyáron hordtam szandált a csinibb halászgatyámmal.
6kor kel a fiam, időm sem lenne semmire, mert ő ébreszt engem. Együtt mosunk fogat, mosakodunk, én fésülködöm gyorsan, miközben ő már az ajtót veri, hogy menjünk kifelé, vagy TÁTÁ. Itthon nagyon kényelmesen, nyáron rövidgatya + póló, most már melegítő.
2 éves a fiam
Én a terhességem előtt sem sminkeltem. Így most se.
De ha megyünk el itthonról, akkor mindig csinosan, nőiesen öltözöm. Magas sarkú nálam alap. Na nem a tűsarkú, azokat sajna most hanyagolnom kell. Mióta szültem inkább az egybe talpú cipőket részesítem előnyben.
De a ruháim ugyanazok, mint a terhességem előtt. Semmiben nem változtattam. Szeretek csinosan öltözni, és a férjem is nagyon szereti.
Sportcipőt max. akkor veszek fel, ha itt a környéken megyünk sétálni, mert kint lakunk a város szélén, szinte lakatlan részen, így nem túl jók az utak.
De ha bemegyünk a városba, akkor is magas sarkúban megyek. Igyekszem kényelmes cipőket vásárolni.
Legtöbbször farmert veszek fel, csinos, testhezálló, mélyen dekoltált felsőkkel.
Köszi a válaszokat!
Azért kérdeztem, mert a húgom szerint én sokat változtam negatív irányban ilyen téren, mióta szültem.
Előtte szolid smink(ki sem léptem volna az utcára anélkül), farmer, nőcis mély kivágású felsők.
Most nagyon ritkán sminkelek, és nagyon ritkán öltözöm nőcisen, általában valamilyen nem cici mutogatós tunika vagy póló+farmer(hosszú vagy halász, évszaktól függően).
Párom is megjegyezte, hogy olyan "anyás" öltözködésű lettem.
Viszont egyszerűen nem érzem már jól magam azokban a ruhákban, mint előtte, túl kihívónak tartom :(
Pedig olyan dögös csajszi voltam én is, de valami az agyamban megváltozott etéren :D
Semmiben sem változott, imádom a nőies ruhákat, a hosszú műkörmöket, tűsarkúkat. :-)
Mindig hordok nyakláncot, fülbevalót, legtöbbször kivágottabb felsőket, ha nadrágot veszek fel akkor jó feszeset :-)
kb. vállig érő tejföl szőke hajam van, általában feltűzöm , vagy kiengedve hagyom.
4 éves már a kislányom, nem húzza le rólam a ruhát, nem csimpaszkodik a hajamba.
29.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!