Nagyon eleven 4 éves kisfiam ma kezdte az ovit, ahelyett, hogy élvezném egy kicsit az itthoni nyugalmat (a kistesóval) rendkívűl zaklatott vagyok, hogy vajon mi lehet vele?
Gond nélkül bement,reggel mikor kinyította a szemét örömmel mondta ,hogy végre ovi!Nagyon kötődünk egymáshoz az ovissal,talán azért is,mert én ismerem,hogy sokszor csak azért kezd el sírni,mert nem tudja úgy kifejezni magát és ha én szépen megnyugtatom,akkor kezesbárány,most viszont az óvónénik nem ismerik a reakcióit,a lelki szemeim előtt látom amint kétségbeesetten sír,miközben félreértik .A családban már sokan mondták,hogy ő egy rossz gyerek,az tény,hogy nyugtalanabb sokkal az átlagnál ,hamarabb sírni kezd,mozgékonyabb.
Túlaggódom tudom,de iszonyatosan rossz érzés :-( !!!
Délben megyek érte.

Hétfőn kezdett a 3 éves lányom, nagyon jól érzi magát azóta is az oviban,délután szoktam alvás után hazahozni. Az első 3 napot végig bőgtem, de úgy hogy még csak a szobából sem léptem ki, nem ettem , nem ittam, még a telefont sem vettem fel senkinek csak néztem az órát, hogy mikor lesz már 15óra, hogy induljak érte. Tegnap óta sokkal jobban érzem már magam:) Az elvlás nagyon nehéz, úgy tűnik az anyáknak még nehezebb...
Azzal nyugtatom magam, hogy a kicsikém jól érzi ott magát, szeretik az óvónénik és szép lassan minden kis rezdülését fogják ők is érteni. Igaz, hogy a nap jó részében másokkal van, de attól ő még az én kis hercegnőm és ugyanúgy szeret, mint akkor mikor egész nap együtt voltunk. Elkezdődött az önálló élete, csak sajnos az elmúlt 3 év alatt én lettem önállótlan... De ha nehezen is újból meg kell tanulnom nélküle töltenem napi pár órát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!