Szerintetek egy 22 honapos kisgyereknek mar önalloan kellene ennie?
Teljesen normális gyereked van.
Én még mindig etetem néha a majdnem 3 éves gyerekemet, nincs ebben semmi rossz. Képes egyedül is enni, de nem mindig akar.
Az én kislányom 2 éves,1 hónapos. A szilárd kaját szépen megeszi egyedül,de a folyósat én adom neki.
Pohárból még csak a napokban sikerült neki úgy innia előszőr,hogy nem volt a pólóján egy csepp sem.:)
Én így is nagyon büszke vagyok rá,hogy ennyi idősen sikerült neki!!!!!
/Amúgy az én kislányom amúgy is egy lusti fajta.. :D /
14.55-ös vagyok.
Az ilyen bölcsis néni az kapja be....!
Rohadtul együttérző az ilyen...
Gondolom csak az a baja,hogy egy kicsivel többet kell majd foglalkozni a gyerekekkel,mint azt ő eltervezte...
gondozó néni egy idióta.
az enyém 17-18 hónapos kora óta eszik egyedül, nem is hagyja, hogy segítsek, kanállal, villával, levest, szilárdat, mindegy. azóta használja a poharat is és egyre ügyesebb.
viszont a barátnőm 2 éves kisfia meg szereti, ha etetik, ettől ő még nincs lemaradva semmiben, csak más típus.
Hát az én fiamat (középső gyerek) az ovi kiscsoportban még az óvónénik etették. A két tesója már 1,5 - 2 éves koruk körül (nem emlékszem, hogy pontosan mikortól) de simán ettek egyedül. Nem egyformák a gyerekek. A fiamat sem neveltem másképp, mint a két lányt.
Sőt nálunk az oviban azt mondták, aki kéri, annak segítenek enni, azaz megetetik. Jó ez mondjuk kiscsoportban volt csak, de ha valaki középsőben is igényli, biztosan nem hagynák éhezni. Bölcsiben pedig teljesen belefér, ha valamelyik/sok gyereket még etetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!