2 év körüli gyereknek milyen esővédő ruhát ajánlotok őszre?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy gumicsizma, esőkabát, van valamiféle esőnadrág is?2011. szept. 6. 14:53
1/8 anonim válasza:
Én most a lidlben láttam kantáros esőnadrágot.Kb 1000 ft volt.Esőkabát az mindenféleképpen,mivel az esernyőt még nem igazán tartja meg.A gumicsizmát még nem gondoltam át.Szerintem egy vastagabb cipő is jó.Most kapott egy velúbőr cipőt.
2/8 anonim válasza:
Van bizony komplett tetőtől talpig :)
Én mondjuk csak gumicsizmát és esőkabátot vettem, de gondolkozom a nadrágon is. Lehet együtt is kapni, és létezik esőoverál is. Pl. az aukciós oldalakon, brendonban, sportboltokban, stb.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Pont most olvastam lejjebb egy klassz esőnadrágról!
2011. szept. 6. 14:57
4/8 anonim válasza:
A bármilyen cipőtől a gumicsizma azért kicsit jobb esőben egy kisgyereknek :) Nem kell mindig rászólni, hogy ne menj a pocsolyába, bla-bla :) Nagyon élvezik a szabadságot, és esőben is miért ne? Egy gumicsizmát 1500-ért már vehetsz újat :)
7/8 anonim válasza:
A gumicsizma szerintem is nagyon jó, az én 2 évesem tavasszal kapott először gumicsizmát, és nagyon szeret benne lenni, akkor is azt venné fel amikor nem kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Elugrottam közben a kínaiba, volt esőnadrág is, csak nem volt jó a fiamra. Azért próbálkozom még.
Köszönöm a brendonos link-et is, de tuti, hogy annyiért nem fogok venni. Esetleg esőnadrágot, ha valóban úgy látom, hogy akár 4 szezonig is állítható.
2011. szept. 6. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!