Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon a 4-5 éves cumizó...

Vajon a 4-5 éves cumizó gyereket erőltetik a szülei a leszokásról, vagy nem is érdeklik?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok 4-5 év körüli gyereket látok cumival a szájában. Arra lennék kíváncsi, hogy vajon a szüleit nem is érdekli mikor teszi le a cumit, vagy esetleg már számtalanszor megpróbálták leszoktatni, de nem sikerült. Azért kérdezem, mert nekem is van egy 2 éves cumizó lányom. Egyelőre nem szeretném leszoktatni, mert látom hogy nagyon fontos neki, majd csak akkor, amikor már rendesen tudok vele beszélni erről a dologról. 3 éves kora körül már mindent meg szeretnék tenni annak érdekében hogy leszokjon a cumiról. Nem szeretném ha 4-5 éves koráig cumizna, csak ezek után nem tudom mire számítsak, vajon ennyire nehéz lenne leszoktatni a gyerekeket a cumiról? Vagy akiket én látok, azok kivárják amíg a gyerek magától leteszi?
2011. szept. 6. 14:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam a mikulás/nyuszi elviszi trükkről és hoz helyette valamit,de amióta az egyik ismerősömnek a fiának "elvitte"a nyuszi a cumiját azóta azt hajtogatja,hogy dögöljön meg inkább a húsvéti nyuszi!Pedig önként adta oda!Igaz ekkor ő már 3,5 éves volt.Én a nagyfiammal cumifát ültettünk.Beletettük 1 cserép földbe,és reggelre kinőtt egy cumifa?szedtem egy ágat és régről megmaradtak azok a pici műanyag cumikák(régen divat volt),és azokat ráaggadtam.Nagyon tetszett neki,n
2011. szept. 8. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!