Második napja van oviban, de már panaszkodtak rá az óvónők, hogy verekszik. El vagyok keseredve. Mit csináljak, mi lesz így vele?
Figyelt kérdés
3 éves lány.2011. szept. 6. 13:38
11/11 anonim válasza:
Azt gondoltam, talán az ovi váltotta ki nála ezt a viselkedést, de ha otthon is verekszik, tombol, akkor nem valószínű. A megölelést én sem tartom jó módszernek. Bünti sarok már inkább, és érezze, hogy haragszol rá, hogy ezt nem szabad.
óvónők szerintem tudnak kezelni egy ilyen helyzetet, de neked segítened kell, hogy otthon is hatsz rá. Mert csak rosszul járhat a kislány, neki se jó, ha az óvónők mindig árgus szemekkel őt figyelik, és nem játszhat senkivel, mert bántja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!