Adtál/adnál pulcsit az óvodás gyermekedre ma?
Ha hideg lenne felöltöztetném meleg ruhába. De mivel nincs hideg, a szél sem fúj nem értem miért kellett ezt.
Az anyósom ott dolgozik az óvodában és már reggel felháborodva kérdezte, hogy félujjasba hoztad?
Biztosan Ő szólt az óvónőknek mert eddig nem volt még ilyen.
Miért ad valaki márciusba 20 fokban téli dzsekit és sapkát a gyerekére??
Az emberek 80%-a túlöltözteti a gyerekét
Adtam, de odaértünk, levettem.
Egyébként kissé ki vagyok akadva, 3!! rövidnadrág van a gyerek zsákjában, erre hosszúban viszik ki, és nem találták meg a cipőjét, ami a zsák alatt volt, és benne a nyelvén és a talpán belül a jele plusz még oldalt a monogramja. Kivitték benti cipőben, ma hozhattam haza mert tök kosz lett.
Könyörgöm, minek mindenféle ruhát vinni, ha nem az időjárásnak megfelelően öltöztetik őket?? Mikor mentünk, 20 fok volt, nem adhattam rá rövidet, 11kor meg, mikor az udvaron vannak, meg lehet sülni.
Én egy vékony, hosszú ujjú pólót adtam rá a rövid ujjú fölé, de reggel kellett is, mert nagyon hűvös volt, én rendesen fáztam rövid ujjúban!
Viszont rövidnaciban volt + zokni + szandálcipő.
Azért a dzseki elég túlzás lenne még itt is, pedig rohadtul fúj a szél, de azért süt a nap. 20-22 fok biztosan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!