Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vinnéd a 1-4 éves gyermeked...

Vinnéd a 1-4 éves gyermeked magánbölcsibe havi 40 e Ft-ért?

Figyelt kérdés

Ha csak pelenkát kéne vinned igény szerint.

Ebben benne lenne minden más felszerelés és reggel 6-tól este 5-6-ig akár a hónap minden hétköznapján.

A helység rengeteg fejlesztő játékkal lenne tele, egy nagy kert is lenne.

A maximum 7-8 fős csoportra 2 dadus vigyázna.

Ilyen körülmények között beíratnád a gyermeked?

2009. ápr. 20. 20:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne rá pénzem biztos.

De nincs. Sajnos. Azért 7-8 fő két emberre elég jó, ha tényleg foglalkoznak vele.

Én is gondolkodtam ilyen napközi nyitásán, de szerintem itt falun nem lenne rá igény.

Én is kb ilyen minimum 30e-re kalkuláltam a havit az anyukáktól, de hát az azért rengeteg pénz, és ez a harminc valljuk be kevés mindenre. Azért ugye víz, gáz, villany, napi ebédhez anyag, napi többi étkezéshez dolgok, akkor ugye a gyerekeknek játék, ez az stb. stb. Mert én úgy szerettem volna hogy pelust se kelljen venniük a szülőknek és tényleg csak arra lenne gondjuk hogy hozzák, viszik a kicsit. De ez rengeteg lenne.

Bár igaz az állami bölcsi is sokba van azért pláne az elején, de azért csak kevesebb. Meg lehet sokan vannak egy nevelőre, de sajnos az anyukák nagy százaléka nem keres annyit hogy teljen magánra, már ha egyántalán tud dolgozni menni.

A gazdagok gyerekeit meg tartsa el más. Persze kit érdekelne, lenne munkahelyem mondjuk, de én jobban szeretnék azokon segíteni akik hétköznapi kisemberek és mennének vissza dolgozni de a gyereket nem tudják hová tenni. Én gondoltam már ilyen éjjel nappali szolgálatra is. Persze úgy mértékkel. És akár alkalmi vigyázásra is. De hát ugye kéne egy épület, ez az amaz.

Azért ez nem olyan egyszerű. Sajnos kéne ehhez is tőke.

Gondoltam már arra hogy itt az otthonomban néha néha feketén vigyázok gyerkőcökre, de lehet a szülőnek nem felelnek meg a körülmények, vagy vmi baja lesz idővel és akkor még én járok pórul. Meg jó átmenetileg feketén ok, de a fő cél az lenne hogy legyen munkám, de be legyek jelentve, mert hát azért csak kéne nyugdíj vmiből, mégha nem is lesz sok. Meg hát ha valami lesz velem csak ellássanak már a kórházba.

Szóval én megvizsgáltam már ezt mindkét oldalról is. Szülőként és leendő létesítőként is!

De remélem nektek sikerül! Majd írj ha megvalósítjátok!!! Sok sikert hozzá!

2009. ápr. 21. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!