Baj, ha 3 évesen Farmerama nevű játékot játszik a gépen?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves és nagyon szereti ezt a játékot. Van már saját farmja, ellátja az állatokat, arat, ültet. Minden nap, amikor eszébe jut, odaül és megcsinálja. kb. 20 perc az egész. Ugye nem lesz gépfüggő emiatt?2011. szept. 4. 13:35
21/22 anonim válasza:
A nagylányom most kezdte az 5. osztályt,elég jó iskolába jár de eddig nem kellett neki a gép a tanuláshoz.Ö gépezik naponta de a 3 évesemet nem engedem. Írtátok sokan,hogy a legtöbb ovikban van számítógép,hát én az elmúlt 1,5 évben elég sok ovit végigjártam a munkám miatt és azért ,hogy a gyermekemnek kiválasszuk a megfelelőt. Magán és önkormányzatit egyaránt,de én nem láttam sehol gépet.
22/22 anonim válasza:
Mi kisvárosban élünk, önkormányzati oviba jár a fiam és minden csoportszobában van egy számítógép.
A helyi általános iskolában pedig a legtöbb tantárgyat már gépről oktatnak, minden asztalon ott a számítógép, igaz ez csak 2 éve van így.
Szóval én azon vagyok, hogy minél előbb ismerkedjen meg a gyerekem a számítógéppel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!