Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj, ha 3 évesen Farmerama...

Baj, ha 3 évesen Farmerama nevű játékot játszik a gépen?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves és nagyon szereti ezt a játékot. Van már saját farmja, ellátja az állatokat, arat, ültet. Minden nap, amikor eszébe jut, odaül és megcsinálja. kb. 20 perc az egész. Ugye nem lesz gépfüggő emiatt?
2011. szept. 4. 13:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A nagylányom most kezdte az 5. osztályt,elég jó iskolába jár de eddig nem kellett neki a gép a tanuláshoz.Ö gépezik naponta de a 3 évesemet nem engedem. Írtátok sokan,hogy a legtöbb ovikban van számítógép,hát én az elmúlt 1,5 évben elég sok ovit végigjártam a munkám miatt és azért ,hogy a gyermekemnek kiválasszuk a megfelelőt. Magán és önkormányzatit egyaránt,de én nem láttam sehol gépet.
2011. szept. 5. 16:43
 22/22 anonim ***** válasza:
44%

Mi kisvárosban élünk, önkormányzati oviba jár a fiam és minden csoportszobában van egy számítógép.

A helyi általános iskolában pedig a legtöbb tantárgyat már gépről oktatnak, minden asztalon ott a számítógép, igaz ez csak 2 éve van így.

Szóval én azon vagyok, hogy minél előbb ismerkedjen meg a gyerekem a számítógéppel:)

2011. szept. 6. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!