Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tegyem jobbá a napjainkat?

Hogyan tegyem jobbá a napjainkat?

Figyelt kérdés

Van egy 14 hónapos kisfiam akivel nagyon sokat vagyok egyedül, mert a férjem sajnos egész nap dolgozik(szó szerint egésznap, mert reggel 8-tól este 7-8-ig van)! Azt hiszem, hogy a kisfiam túl sokat unatkozik velem. Elég rossz környéken lakunk, mert szinte csak idősek laknak itt (a lépcsőházunkban is).

Sajnos a sok magány miatt már egy kicsit depis is vagyok és nem mindig van türelmem és energiám a babához. Ma is elég rossz kedvem van és ezt a fiam is érzi. Annyira sajnálom szegényt!!! Ha volna valakinek vmi jó ötlete, hogy tegyem szebbé a napjainkat azt megköszönném.

2009. ápr. 19. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek játszótérre,játszóházba,biciklizettek,mamához. Szerintem nagyon sok mindent lehet csinálni így is.

Főleg hogy már 14hós,gondolom jár is,kell neki a mozgás.

De nem egész nap vagytok a 4fal között?

2009. ápr. 19. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Megint én:) nekem 17hós a fiam,azt lehagytam,mi jóformán csak enni jövünk be.
2009. ápr. 19. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha felvennéd neten keresztül hasonló helyzetben lévő anyukákkal a kapcsolatot? biztos nagyon sok ilyenre találnál, szívesen nyitnának ők is. aztán összejárhatnátok, és máris nem lennél annyira magányos.
2009. ápr. 19. 12:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Interneten keresgethetnél a környéketeken lakó hirdetések között, biztos találnaál programokat vagy megismerkedhetnél veled egycipőben járó anyukákkal. De most a játszótér - játszótér - játszótér a legjobb nektek!!!! Próbáld meg az egész napotokat szinte a szabadban tölteni,nagyon leköti a kisgyerekeket a szbadság! Az én 12 hónapos babámmal már 2 napja szinte csak kint vagyunk a parkba, sokkal könnyebb minden. A lakásban már mindent unt azelött, most amikor a parkból hazajövünk leül a játékaihoz.
2009. ápr. 19. 13:01
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy abban a városban lakunk ahol a férjem született és lakott a szüleivel és nekem itt senkim nincs, mert az én barátaim szüleim egy másik városban laknak. A párom szüleivel sajnos nem túl jó a viszony ezért hozzájuk sem járunk.

Nem panaszkodni akarok, de miota megszületett a fiam (ami nem most volt) még fodrásznál sem voltam. A jogsit is elkezdtem csinálni, de nem tudom folytatni, mert nincs aki a fiamra vigyázzon. Teljesen el vagyok keseredve.

2009. ápr. 19. 13:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kíváncsi lettem volna a városra ahol laksz,de csak mert kíváncsi természet vagyok.Biztosan van ott más anyuka is akinek hasonló korú gyermeke van,és talán nyitott lenne egy barátságra.Ez neked is jót tenne,és a gyermek is egész biztosan jól érezné magát egy hasonló korú társaságában.

Egyébként meg itt a jó idő,uzsgyi ki a szabadba!!!:-)))

2009. ápr. 19. 13:25
 7/13 A kérdező kommentje:

Miskolcon lakunk és itt a közlekedés sem a legegyszerűbb! ha messzebbre szeretnék eljutni villamossal és busszal is utaznom kell ami lehet órák kérdése is. Mire odaérnék már indulhatnék haza, mert ugye még nem vagyunk szobatiszták.

De aranyosak vagytok és köszönöm hogy válaszoltatok! Szép napot mindenkinek!

2009. ápr. 19. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Miskolc?Figyi,a környéken nagyon sok szép hely van,Szilvásvárad,Eger,kisvasút minden.Felpakolsz,sok pelus,kaja rendezzetek pikniket.Egy picivel olyan sok jó dolgot lehet csinálni:D
2009. ápr. 19. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Én miskolci vagyok, ha gondolod, irj privit! Amúgy van a városban sok játszótér, játszóház szerintem...
2009. ápr. 19. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Menjetek sokat a szabadba! Ha más nincs, csak ketten babáddal!

Nekem 13 hónapos lesz a kisfiam, de délutánonként, amikor már elvégeztem a minimális házimunkát (főzés, mosogatás) minden nap megyünk ki a szabadba. Ha valami miatt nem megyünk (pl. csúnya idő), már aznap megőrülök. Nem bírom a bezártságot. Keressetek valami jó kis parkot, ligetet, játszóteret! A pelenka miatt ne aggódj, én tegnap éppen az erdőn cseréltem ki a pelust egy padon. Előbb-utóbb rutinos lesz az ember. :-) Ha játszótérre mentek, megismerkedhetsz te is más anyukákkal, a kisfiad is más babákkal és mindjárt lesz mit mesélni apának este! :-)

2009. ápr. 19. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!