9 éves kislány gyermeknek sok az 56 kiló?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 19:26
21/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Szerintem ez esetben próbálj beszélni anyukával, hisz ez már a gyerek egészségére is veszélyes lehet!
Írassátok be valamilyen különórára:úszás,tánc,balett stb.
És ha veled van a gyerek,mozogjatok sokat,egyetek finom, de egészséges kajákat,hogy ezeket is megismerje a kislány.
22/25 anonim válasza:
Én 10 évesen 60 kg voltam és 147 cm. Akkor kezdődött az orvosi procedúrám, hormonzavarom van a mai napig. Sajnos mindenképp orvoshoz kéne vinni, de persze ez attól is függ, hogy milyen magas.
23/25 anonim válasza:
Rengeteg! Valami hormonális baja lehet. Én 36 éves vagyok, és 65 kiló - szóval szerintem nem normális.
24/25 anonim válasza:
Rengeteg. Én 21 évesen 168 centis magassággal voltam 56 körül.
Most kb. 50-re fogytam - nem is érzem jól magam így. :(
25/25 anonim válasza:
Az én 9 éves lányom 30 kiló,és 143 cm. Teljesen átlagos,szerintem bőven túlsúlyos szegény! Kéne beszélni az anyjával a gyerek későbbi egészségével kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!