Miért védik a szülők a hiperaktív gyereküket másokkal szemben, mikor nyílvánvaló, hogy elviselhetetlenül viselkednek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 11:04
21/23 A kérdező kommentje:
Ha pedig betegek,akkor mit keresnek az egészséges,okos gyerekek között?
Miért kell egy átlag-iskolában,átlag-tanítónéninek vért izzadni velük?
2011. aug. 27. 18:24
22/23 anonim válasza:
Megint a tanító vagyok: ha neked nem is világos, a tesódnak pontosan tudnia kell, hogy a szegregáció nem megoldás, csak fokozza a problémát, ráadásul a hiperaktív gyerekek nagyon is okosak, ezzel az erővel minden diszlexiás, részképesség-zavaros, dongalábú, balkezes, kancsal, beszédhibás vagy bármi egyéb problémával rendelkező gyereket zárjunk külön intézménybe, később esetleg rezervátumba és az iskolában csak a tesód eminens gyerekei maradnának hárman, úgyhogy be is zárhatnánk az egész iskolát is, tesód munkanélküli lenne a tökéletes gyerei meg mehetnének koldulni. Kicsit emlékeztet engem ez a gondolkodás mengele professzorra. Gondolom, a ti gyerekeitek mind lenszőkék, kék szeműek, atletikus alkatok, még csak lúdtalpuk sincs, igaz, anyukájuk még azt a gyakori szót sem tudja leírni helyesen, hogy "nyilvánvaló". Ne is haragudj, de ha az életben senki nem mondta még a szemedbe, én megteszem neked azt a szívességet, hogy elmondom: korlátolt vagy, gyűlölködő és szűk látókörű, gondolkozz el ezen, ha tudsz.
23/23 anonim válasza:
11.10: Megfogalmaztad helyettem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!