Nem védekeztünk és már 10 napot késett. Ez már úgy eléggé nyilvánvaló, hogy mi lehet?
engem a helyedben az aggasztana, "hogy eddig nem estem teherbe..."
Lehet, hogy komolyabb baj van... nőgyógyászt keress fel!
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
A nőgyógyásznál semmi extra nem történik. Nem a legkellemesebb hely a világon, de ki lehet bírni. Ha évekig nem védekeztél és nem estél teherbe, lehet, hogy tényleg van valami gond veled, de az is lehet, hogy csak nagyon szerencsés vagy. Próbálj karon ragadni egy tapasztalt barátnődet, és kérd meg, hogy menjen el veled dokihoz. Keress valami jó, megbízható dokit, és ahhoz menj. Anyukáddal nem tudtad/tudod megbeszélni ezeket a dolgokat? Ő lehet, hogy segítene neked.
Én 18 évesen voltam először, és már akkor problémás volt a jobb oldali petevezetékemmel. Ez nem játék sajnos.
Ha meg most "kaptad be a legyet", főként dokihoz kell menned, hogy a továbbiakat megbeszéld vele.
hát csinálj egy "légytesztet", és kiderül, van-e vagy nincs-e "légy" ....
Mindkét esetben elmennék nőgyógyászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!