Tényleg egy szívtelen dög vagyok, mert 3,5 évesen oviba adom a gyereket?
Itthon vagyok a kicsivel, aki 7 hónapos, de amint felveszik bölcsibe megyek dolgozni, mert nem bírjuk anyagilag.
Néhány napja megkaptam, hogy miért nem értem meg, hogy a gyereknek az anyja mellett a helye, nem az oviban, mert még semmi szüksége rá!
A gyerekek fejlődése egyénenként eltérő és én azt látom a gyereken, hogy már igenis megérett a közösségre, itthon csak unatkozik mellettem, képes lenne reggeltől estig mesét nézni ha hagynám, dől egyik oldaláról a másikra. Ha viszont gyerektársaságban van mintha kicserélték volna, felvidul szaladgál, órákig rá sem kell szólna, itthon meg csak megy a veszekedés egész nap, ne bántsd a kicsit, ezt ne csináld azt ne csináld. Szerintem ez neki sem jó!
"amint felveszik bölcsibe megyek dolgozni, mert nem bírjuk anyagilag. "
Tessék mondani, nem tud olvasni?
Szerinted annak jár a hely akinek vissza kell menni dolgozni. Hát a kérdezőnek vissza kell. Miért osztottad ki?
De miért kell mindig másokkal foglalkozni? Komolyan, sok nő, amikor anyuka lesz, kicsit visszamegy 14 éves pletyis liba szintre, másokat les hogy mit csinálnak, megszólja őket meg kipofázza gyk-n.
Ha te helytelennek tartasz egy morált, nem csinálod. De ettől még más fogja.
"Bízzunk abban, szerencsésebb helyzetben vagy, sőt biztos."
A sőt biztost miért is tetted oda? Ismersz?
Egy éves a fiam egyébként, jövő szeptemberben megy bölcsibe ha felveszik, nincs másik gyerekem és pár évig még nem is lesz mert szeretnék pár évet csak a fiamnak szentelni.
A kérdező azt írja, hogy amint felveszik a kicsit bölcsibe, megy dolgozni...mit nem lehet ezen érteni? Azért adja be a nagyot oviba hogy legalább annak a helye már meglegyen, a kicsi bölcsihelyét még úgyis vadászni kell, hogy valóban vissza tudjon menni.
Egyébként meg nincs azzal sem baj ha egy nő többet szeretne mint pelenkázni és takarítani, anyagiaktól függetlenül. Nem mindenki született HTB-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!