Ha kövér a gyerek, ne adjunk neki vacsorát?
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a fia ott aludt az unokatestvérüknél, és a gyerek nem egy nádszál alkat, de nem is gurul le a lépcsőn... És az unokatestvérük anyja, nem adott neki vacsorát, mert, hogy "te túl kövér vagy, nem ehetsz"... Szegény gyerek olyan éhes volt,. hogy egész éjjel nem tudott elaludni. És sírva ment haza. Persze nem mondta el, hogy mi a baja, nem is értették. Csak otthon mesélte el, hogy nem adtak neki enni. Azt mondta ismerősöm ennek már vagy 5 éve, és még mindig emlegeti a gyerek ezt.
Akkor elég lelki sérülést kaphatott szegény gyerek.
Nem nevelik egyesek kicsit durván a gyereküket? Nem durva kicsit ez az eset?
Az tuti, ha megtudom, hogy a fiam nem kapott vacsorát valahol, 5 év múlva már csak az orbitális balhéra emlékeznék, amit rendeztem :)))
Hogy lehet valaki ennyire ostoba? Szerencsétlen gyerek....
Hát elég durva, hogy van nálam egy vendég gyerek és nem adok neki enni. Még ha közeli rokon akkor is. Mégha nagyon kövér akkor is, ami jelen esetben nem. Persze még a sajátomnak is adok akármilyen is, max figyelek, hogy mit. De mivel egy éjjelt aludt ott, mégha valami nehéz finom kaját is csináltam volna, akkor is adtam volna a kisfiúnak, hiszen mivel nincs más, enni kell. Meg hát az enyémeimnek, vagy magamnak adok belőle, neki adja salátát? Hogy néz az ki? A másik ő vendég, akárhogy is nézzük. vannak szülei akik majd eldöntik hogy az év többi napján mit adnak neki enni este, vagy napközben, ne én szívassam már meg azon az egy estén mikor ő szeretettel jött hozzám aludni. Nagyon durva!
A saját gyerekemnek eldönthetem, hogy adok e enni, bár én adnék akámilyen is lenne, de hogy másénak ne adjak. Én sem engedtem volna a büdös életbe oda mégegyszer a gyerekemet ahol így bánnak vele. Én el is hiszem hogy fájhatott neki ez a cselekedet, és hogy még 5 év múlva is emlékszik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!