Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért lehet, hogy 11 hós...

Miért lehet, hogy 11 hós babám alatt éjjel beriasztott az angel care légzésfigyelőnk?

Figyelt kérdés

Mit csinálnátok? Szerencsére az ágyában aludt, de sokat szokott velünk is aludni a nagyágyban. Kiskorában sokat riasztott, voltunk vizsgálaton, de minden ok volt.

Éjjel felébredt a hangra, így nem tudom, hogy mi volt előtte. Szerintetek?

2009. ápr. 15. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem elmozdult a lapról....nekünk sose volt beriasztás, sztm ezek megbízhatóak.Szedjétek szét, s tegyétek össze újra.
2009. ápr. 15. 08:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Nektek milyen a matracotok? Sima vagy kókusz? Mekkora a vastagsága és a felülete?
2009. ápr. 15. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 11 hós,10 kg,kókuszmatraca van.Én megkérdeztem a forgalmazót,és azt mondta,h ezekkel a paraméterekkel a 3-4 erősség közé kell állítani.Nekünk AC 401 van,ehhez két pad van,így az egész fekvőfelületet-70x140-érzékeli.Sztem beállítási probléma van,a babóddal minden rendben.
2009. ápr. 15. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A 14.33-as vagyok.Itt az Angelcare tel.száma,hívd fel őket-nagyon nagyon segítőkészek-segítenek.06/20-2557750.
2009. ápr. 15. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
én már nem használnám.de fő a biztonság.
2009. ápr. 17. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!