Besípolt a légzésfigyelőnk én meg össze törtem magam! Mit csináljak addíg amíg a férjem haza nem jön?
Ugye nem az vagy, aki az előbb szapulta a légzésfigyelőket, mert időnként tévesen riasztanak?
Ha nem akkor nézz szét jobban magadon. Ha komoly a baj, hívd ki a háziorvost, a pici baba miatt nyilván ki fog menni. Ha el tudod látni magad, fertőtlenítsd a sebeket, és apával indulj útnak.
Lehet addigra már nem is fog fájni, ha nem dagadsz fel, akkor szerintem sehova sem.
a légzés figyelö meg nem tévesen riasztott. ha elvolvastad a használatit abban írják hogy a babák 15-20 másodperces légzés kihagyása normális. a riasztó meg 15 mp után siplo, majd riaszt. meddigre oda értél vett már levegöt, ez teljesen normális.
ha nagyon rosszul vagy és fáj minden akkor hívj mentöt, szerintem simán mehet veled a baba is.
mondjuk menj az ügyeletre ha annyira nem fáj.
Bocs hogy rákérdeztem, te szidtad-e a légzésfigyelőt. De még elég friss az a kérdés is. Csak néha nem értem, miért rossza az, ha mindent megteszünk a baba biztonságáért, úgy, mint te.
Vigyázz magadra, gyógyulgass. A körmöd valószínűleg le fog esni, célszerű leragasztani, mert nagyon tud fájni, ha beleakad valamibe.
kedves első válaszoló!
megköszönném, ha nem ferdítenéd a dolgokat. Egyáltalán nem szapultam egy légzésfigyelőt sem, attól mert nekem nincs rá pénzem. Örülj, hogy neked telik rá! De jó lenne ha nem szapulnál minden ilyen jellegű kérdésnél. Egyáltalán nem írtam senkinek sem, hogy ne vegyen, mert ilyen sz*r vagy olyan sz*r, szerintem, csak te fújod fel ennyire ezt az egészet és ferdítesz azon, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!