Ovikezdés. Milyen nadrágokat, cipőt vegyek bentre?
Melegítő, farmer, mamusz, szandál...??? Segítsetek tapasztalatokkal:)
Köszönöm!
Benti cipőnek legjobb a szandi, vagy vannka ezek a kis vászon cipők tépőzárral.
Én nem adnék rá farmert egséznapra kúszni mászni, nagyon merev és kénylemetlen. Vékony nacik, melegitő. inkább. A kénylem legyen a fonots ne a divat. Úgyx is naponta cserélheted.
melegítőt ne farmert.
tépőzáras vászoncipő vagy szandál a legjobb szerintem.
jah textilfilccel rajzold majd bele a jelét,hogy ha elkeveredne tudják kié.
Szerintem meg olyan amilyen a te stílusod is.
én pl a kislányomra nem is adok melegítö nadrágot. van pamut nacija, de azon is van egy kis fodor , ráncolás.
ahogy én is én sem hordok melegítöt itthon csak pl egy esös napon mikor nagyon semmit nem csinálunk.
farmer sem a legjobb, de lányra tökéletes a legginsek. maradj meg a stílusodnál, azt add rá amit eddig is.
benti cipö van ezer féle szuepr jók is.
Fiam és lányom ovis.
Kislányom szoknyában- pólóban, vagy egyberuhában van.
Kisfiam melegítő alsó ( vékony, farmert tényleg ne)és póló.
Igyekszek olyan ruhákat venni ami nem gyűrődik könnyen, nem sajnálom annyira, ha leszorja kajával és nem jön ki, variálható színek.
szandált adtam rájuk.
A lényeg, h könnyen fel tudják húzni ők is, mert erre próbálják tanítani őket. Ha pisilni kell, egyszerűen meg tudja oldani, mert ők még nem tudják sokáig visszatartani. Se cipzár, se madzag, se gomb.
Váltó ruhát vigyél a balasetek elkerülésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!