Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » MI a véleményed azon anyukákró...

MI a véleményed azon anyukákról akik otthon vannak a kistesóval és a nagyobb egész napos ovis?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 11:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%
ez mind szép kedves utolsó,de amikor az ember gyereket vállal,azért teszi mert átgondolta és vállalja a vele járó minden terhet,ha valakinek ez nem megy,vállaljon később gyereket,nem az ovinak és nem a nagymamánknak szülök,hanem azért hogy nekem legyenek gyerekeim,és a nekünk megfelelő időben természetesen besegít a mama és később az ovi is.semmiképp nem tenném a nagyot oviba mert itt egy sokkal kisebb,egész napra meg végképp nem.akkor inkább későbbre tenném a gyerekvállalást,és megfelelően gondoskodnék a nagy testi,lelki és szellemi dolgairól.na most engem köveznek meg nem téged.de ez is egy vélemény és én igy is csinálom.
2011. aug. 17. 07:27
 22/30 anonim ***** válasza:
57%

Nem értem...miért ekkora bűn az ovi?

Ha teszem azt nem kistesóval van otthon anyuka, hanem dolgozik, akkor is egész napos a gyerek.

Pedig ez az anyu sem az ovinak szülte.

2011. aug. 17. 08:12
 23/30 anonim ***** válasza:
56%
nem bűn az ovi,de ha amúgy is itthon vagyok,miért adnám másnak?rá ér 4 évesen esetleg.az ovi nagyon jó és ha dolgozni kell természetes hogy vinni kell,de itt most nem ez volt a kérdés,hanem ha otthon vagyunk amúgy is miért adjuk oviba egész napra a gyereket,van aki ezt szemrebbenés nélkül megteszi én nem tenném,nehéz 2 gyerekkel,ezzel számolni kell,ezt figyelembe kell venni.
2011. aug. 17. 08:37
 24/30 anonim ***** válasza:
55%
Azt hiszem, minden eset egészen más, mindenki más temperamentumú, az egyik gyerek imádja a közösséget, míg a másik nem, nem lehet általános igazságokat megfogalmazni. Ha a gyerek vidám, jókedvű, látszik, hogy jó helye van az oviban, és ha pár napot otthon van, már várja is az ovit, akkor miért ne járhatna oda? Egész más, ha kényelemszeretetből, a gyerekre való tekintet nélkül lökdösik a gyereket az oviba, csak hogy ne legyen otthon, de ez nagyon ritka dolog, az általános, hogy a szülők leliismeretesek, és látják, érzik, hogy az ő családjukban mi a legjobb megoldás a gyerekek és az ő számukra is.
2011. aug. 17. 08:51
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Egy három éves gyereknek már szüksége is van a közösségre. Nem tudom mennyivel jobb az, ha valaki hazacipeli ebédidőben, mint az hogy hagyja ott aludni, és addig legalább a pici is tud nyugodtan pihenni. Legalább szocializálódik.
2011. aug. 24. 23:13
 26/30 anonim ***** válasza:
57%
Dehogy kell,ez csak olyan anya nyugtató duma.Kérdezz már meg szakembert.Persze a társaság kell,és az ismerősök,rokonok,utcabeliek,játszótéri pajtások pont ezért vannak.ilyenkor ugy sem egymással vannak elfoglalva.ha az ember utána néz vagy olvas,és figyeli a gyerekét ismrá jön,hogy bizony így van.de könnyebb beadni,mint 2 gyereket együtt nevelni.hát végülis mindenki másárt szül,te azért én magamnak.
2011. aug. 25. 07:27
 27/30 anonim ***** válasza:
47%
Csak azt nem értem, hogy miért kell lepontozni, amikor kulturáltan elmondtam a SAJÁT véleményem?? Csak mert nem tetszik? A kérdés arra irányult, hogy mi a VÉLEMÉNYED?
2011. aug. 25. 09:51
 28/30 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is az a véleményem, hogy akkor vállalok két gyereket, amikor

A, anyagilag megengedhetem magamnak, hogy ne kelljen mindkettőt bölcsibe/oviba berakni reggeltől napestig.

B, az úgymond "karrierem"-be belefér az a 6 év szünet, amíg a két pici közül mindkettő eléri azt a kort, amikor nyugodt lélekkel küldhetem őket oviba.

C, elbírok két gyerekkel otthon.

Akinek két pici gyerek ellátása olyan megterhelő az otthonában, hogy képtelen ezt megoldani, az attól tartok nem alkalmas két gyerek nevelésére. És mit remél, hogy az oviban majd 30 közt jobban megoldják...?

2011. aug. 25. 10:06
 29/30 anonim ***** válasza:
65%
én is lée lettem jol pontozva pedig én az ellentáborba tartozok.Én nem adnám bölcsibe,oviba a gyereke,mert szülök mégeggyett.nekem ez a véleméányem,de más oda viszi ahová akarja,köszi a lepontozást.
2011. aug. 26. 18:07
 30/30 anonim ***** válasza:
32%

Gondoltam kedves hogy még nincs gyereked, azért vagy ily okos.

Saját gyerekemen tapasztaltam, hogy ha egy kis ideig nem jár közösségbe, akkor már kérdezgeti hogy mikor mehet. Biztosan azért mert nincs rá szüksége. Kifejezetten azért lett beadva, mert már "unt" engem. Ez nem azt jelenti hogy lepasszoltam mert nem bírtam vele. És elhiheted, hogy nem biztos hogy ez a könnyebb megoldás. Sokszor az anyának jobban fáj mint a gyereknek. Ja, és inkább az oviban, bölcsiben legyen mint a nagyszülőknél, mert ők aztán tényleg nem a mai kor elvárásai szerint nevelik, és nem arra készítik fel a gyereket.

2011. aug. 28. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!