MI a véleményed azon anyukákról akik otthon vannak a kistesóval és a nagyobb egész napos ovis?
Nem értem...miért ekkora bűn az ovi?
Ha teszem azt nem kistesóval van otthon anyuka, hanem dolgozik, akkor is egész napos a gyerek.
Pedig ez az anyu sem az ovinak szülte.
Nekem is az a véleményem, hogy akkor vállalok két gyereket, amikor
A, anyagilag megengedhetem magamnak, hogy ne kelljen mindkettőt bölcsibe/oviba berakni reggeltől napestig.
B, az úgymond "karrierem"-be belefér az a 6 év szünet, amíg a két pici közül mindkettő eléri azt a kort, amikor nyugodt lélekkel küldhetem őket oviba.
C, elbírok két gyerekkel otthon.
Akinek két pici gyerek ellátása olyan megterhelő az otthonában, hogy képtelen ezt megoldani, az attól tartok nem alkalmas két gyerek nevelésére. És mit remél, hogy az oviban majd 30 közt jobban megoldják...?
Gondoltam kedves hogy még nincs gyereked, azért vagy ily okos.
Saját gyerekemen tapasztaltam, hogy ha egy kis ideig nem jár közösségbe, akkor már kérdezgeti hogy mikor mehet. Biztosan azért mert nincs rá szüksége. Kifejezetten azért lett beadva, mert már "unt" engem. Ez nem azt jelenti hogy lepasszoltam mert nem bírtam vele. És elhiheted, hogy nem biztos hogy ez a könnyebb megoldás. Sokszor az anyának jobban fáj mint a gyereknek. Ja, és inkább az oviban, bölcsiben legyen mint a nagyszülőknél, mert ők aztán tényleg nem a mai kor elvárásai szerint nevelik, és nem arra készítik fel a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!