Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hirtelen nagyon megugrott...

Hirtelen nagyon megugrott egyéves kisfiam étvágya.2 oránként enne. Más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés

1 éves a kicsi. Két hete nagyon beteg volt, 2 napig nem is evett, fogyott is, aztán szépen, fokozatosan enni kezdett. Most pár napja viszont 2-2,5 oránként enne, ugyanannyit, mint máskor, éjszaka is max. 3 oránként ébred, és csak tejjel alszik vissza (1,5-2 dl).

Hogy enne, arra úgy jottunk rá, hogy én miután megetettem, és el kellett mennem, a férjem is megetette, és mintha elotte nem is kapott volna...Nagyokat tátog. Lehet ez novekedési ugrás ilyen korban? Nem rontom el, ha ilyen surun etetem?

2009. ápr. 13. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak most látom a kérdésedet.

Helyre állt már a kisfiad étvágya? Mert ha igen, akkor csak azért evett többször mert be akarta pótolni a lemaradást! Végül is, ahogy írtad, 2 napig nem evett és fogyott, hát persze, hogy kiürült a kis szervezete és kérte a kajákat!!

Mi most vagyunk így a 11 hónapos kislányommal, most először beteg és étvágytalan, bár mi még nem fogyunk, de kevesebbet eszik már 3. napja!

Fel a fejjel kitartás, lehet, hogy holnap már minden a régi lesz!!

Boldog gyermeknevelést kíván 11 hónapos kislány anyukája.

2009. ápr. 15. 14:24
 2/2 A kérdező kommentje:

szia, koszi a választ!

Most ugy tunik, visszaáll a régi rend, és csak néhány napig tartott a falánksága:) Elso baba, ezért vagyok ilyen tanácstalan-tapasztalatlan, nagyon meglepett.

Jobbulást kívánok nektek is:)

2009. ápr. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!