Aggódom. Nem lehet komolyabb baja? Tapasztalt valaki ilyet?
Szia!
A saját gyerekorvosod mit mond? Én mint laikus, azt tanácsolom, kérdezd meg az orvosodat, hogy a kicsi mandulája rendben van-e? Az egyik szomszéd gyerek sántított a mundulája miatt. A lányomnak a mandulája fertőzte a szervezetét (a veséjét), 9 éves korában kivették neki az orrmanduláival együtt. Az orvos azt mondta: tocsogott a kislány mandulája a gennytől, pedig sose volt begyulladva a mandulája- legalábbis nem vettük
észre. Azóta rendben van.
A fiam 5 éves volt, amikor hullott a haja, húszforintosnyi foltokban. Hurcoltam ide-oda, aztán megkérdeztem a gyerekorvost: nem lehet a mandulája a gond? Rövid időn belül a kórházban voltunk, igaz, más betegsége miatt nem merték műteni. Aztán szépen rendbejött, kinőtt a haja, és kigyógyult a másik betegségéből is.
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, mindig ezt mondom a lányomnak is, -2 gyönyörűséges unokám van- , és gyakran betegek sajnos a kicsik. A gyerek látja rajtad, ha ideges vagy. Todom, könnyű egy kibicnek, de tényleg szedd össze magad, és ne hagyd magad lerázni, járj a dolog végére! Gyógyulást kívánok a kisfiúnak!
Csípőizületi gyulladása van?
Ez a legjellemzőbb ebben az életkorban mint szövődmény,szigorúan fektetni szokták és gyulladáscsökkentő gyógyszereket adnak.
Hol fáj neki?
Nem tűnik alaposnak az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!