Berekfürdőre érdemes menni kétévessel?
Van gyerekmedence.Nagyon szép,nem rég épült.Elefántos csúszda,süni(a tüskéiből jön a víz),gomba.Fa szerkezet,kővel van kirakva.
A többi medencébe is mehet a pici,persze úszógumival.
A forró vizet azért mi kihagyjuk.Családias,falusias hangulat.(nincs bevásárló központ.Tesco,Spar,stb.felejtős.Legalább is mi nem találtunk)Nincs tömeg,tülekedés.Gyógy víz,még nektek is jót tesz.Elfogadható árak,zöld környezet.Mi sokat járunk,és szeretjük.
Szia!Az előttem szóló írta,hogy nincs Spar,Tesco stb.
Ez való igaz,de ha szükségetek lenne több dologra,akkor 8 km-re van Karcag,és ott van Spar,Aldi,Tesco,Penny.Szóval nincs messze!!
Berekfürdő nagyon szupi hely,igazi kis "üdülőfalu".Sajnos a gyerekmedencés dologhoz nem tudok hozzászólni,de a kicsi biztos jól érezné ott magát.
Ha mentek, a Banyi Halászcsárdát ne hagyjátok ki!:)
Ne haragudj,hogy igazából nem a kérdésre válaszoltam.
Köszönöm a válaszokat!Annak nagyon örülök hogy van gyerekmedence:):):)
Esetleg nemtudjátok hogy 20-án milyen programok lesznek?A neten nemtaláltam róla semmit!A héten szeretnénk menni.
Szia!
Én karcagi vagyok, ami 12 km-re van Berekfürdőtől. Konkrétan nem tudok 20-án programot a Berekben, csak horgászversenyről hallottam, persze attól még lehet más program is.
Viszont itt Karcagon a XX. Nagykun Kultúrális Napok kerül megrendezésre, ami rengeteg érdekes programot ígér! Érdemes átlátogatni ide is! Ill. Kunmadarason (ami szintén szomszédos Berekfürdővel) a reptéren gyorsulási motorverseny lesz.
Berekfürdő jó választás kisgyermekes családoknak, jól fogjátok érezni magatokat! :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!