Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Berekfürdőre érdemes menni...

Berekfürdőre érdemes menni kétévessel?

Figyelt kérdés
Berekfürdőre mennénk három napra a kétéves fiammal de úgy tudom nincs gyerek medence sajnos.Valaki tudna nekem bővebben írni erről a helyről?
2011. aug. 14. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Van gyerekmedence.Nagyon szép,nem rég épült.Elefántos csúszda,süni(a tüskéiből jön a víz),gomba.Fa szerkezet,kővel van kirakva.

A többi medencébe is mehet a pici,persze úszógumival.

A forró vizet azért mi kihagyjuk.Családias,falusias hangulat.(nincs bevásárló központ.Tesco,Spar,stb.felejtős.Legalább is mi nem találtunk)Nincs tömeg,tülekedés.Gyógy víz,még nektek is jót tesz.Elfogadható árak,zöld környezet.Mi sokat járunk,és szeretjük.

2011. aug. 14. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!Az előttem szóló írta,hogy nincs Spar,Tesco stb.

Ez való igaz,de ha szükségetek lenne több dologra,akkor 8 km-re van Karcag,és ott van Spar,Aldi,Tesco,Penny.Szóval nincs messze!!

Berekfürdő nagyon szupi hely,igazi kis "üdülőfalu".Sajnos a gyerekmedencés dologhoz nem tudok hozzászólni,de a kicsi biztos jól érezné ott magát.

Ha mentek, a Banyi Halászcsárdát ne hagyjátok ki!:)

Ne haragudj,hogy igazából nem a kérdésre válaszoltam.

2011. aug. 14. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Annak nagyon örülök hogy van gyerekmedence:):):)

Esetleg nemtudjátok hogy 20-án milyen programok lesznek?A neten nemtaláltam róla semmit!A héten szeretnénk menni.

2011. aug. 15. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én karcagi vagyok, ami 12 km-re van Berekfürdőtől. Konkrétan nem tudok 20-án programot a Berekben, csak horgászversenyről hallottam, persze attól még lehet más program is.

Viszont itt Karcagon a XX. Nagykun Kultúrális Napok kerül megrendezésre, ami rengeteg érdekes programot ígér! Érdemes átlátogatni ide is! Ill. Kunmadarason (ami szintén szomszédos Berekfürdővel) a reptéren gyorsulási motorverseny lesz.

Berekfürdő jó választás kisgyermekes családoknak, jól fogjátok érezni magatokat! :-)

2011. aug. 15. 14:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infót,remélem én is hogy jó lesz!:)
2011. aug. 16. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!