Mikor szokott le a kisgyereked az ebéd utáni alvásról?
Persze, nem erőltetem, most bevezettem a csendes pihenőt az alvás helyett, tehát bent van a szobájában és nézhet mesét, a matracát leraktam a földre hátha. Tegnap aludt is mellette fél órát, ma nem.
Csak tényleg kíváncsi vagyok, mert meg vagyok lepve. Nem tudom mit gondoltam, talán azt, hogy még 18 évesen is déli alszik :D
Négy éves lesz ősszel, na most van az, hogy már egyáltalán nem alszik délután :S
Amíg bölcsi volt, akkor is mondták, hogy sokszor nem aludt, de azért volt, amikor igen. Meg itthon is kb. fele-fele arányban volt. De most, hogy szünet van, itthon van, egy hétig küzdöttem vele, hogy aludjon, aztán már inkább le sem fektetem, úgysem alszik, és késő délután sem tűnik kialvatlannak.
Na mondjuk ősztől nem tudom mi lesz az oviban :S Fognak neki örülni gondolom. Bár eleinte biztos fog aludni, mert a sok új élmény mindig kifárasztja, akkor tud aludni, de amikor már ez is megszokott lesz neki, akkor tuti nem fog ott sem aludni.
Mondjuk én is ilyen voltam, sosem aludtam délután, már két éves koromtól kezdve, úgyhogy nincs min csodálkoznom.
Anya szerint én egy éves koromtól nem aludtam délben :D
A bölcsit majd most kezdni októberben, én is amiatt aggódom kicsit, és ezért próbálok következetes lenni a csendes pihenővel, talán jó átmenet lesz.
Kedves kérdező!
Ha aludni akar, aludjon. Ha nem akar, akkor ne. Ennyi.
Erre te továbbra is erőlteted a dolgot, hisz te írtad: "4. napja üvöltőfesztivált rendez mikor le akarom fektetni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!