Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pisil be? Van erre...

Miért pisil be? Van erre megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom októberben lesz 4 éves. Már szobatiszta volt, de újra bepisil, napközben, alvásnál, bármikor. És nem zavarja, nem szól.

Hallottam, hogy valami hormonhiány okozhatja. Van erre megoldás? Esetleg segítenétek, mi okozhatja még?

Köszi!

2011. aug. 13. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Most olvastam, hogy ha hetente 3X bepisil, és ez eltart 3 hétig, akkor orvoshoz kell vinni.

Nyilván oka van, csak ki kell deríteni, hogy fizikális, vagy lelki. Nem kell mindjárt hormora gondolni... ha hormon gond lenne, szerintem szólna. Én inkább lelki gondra tippelek.

Újdonság, zavaró tényező az életében? ovigond, kisetsó, apa munkanélküli....stb

2011. aug. 13. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Barátnőm 5 éves kislányánál is rendszeres bepisilés volt, de csak éjszaka! Hormon sprayt kapott, amit az orrába kellett fújni és az megoldotta a problémát.

Gondolom előtte kivizsgálták.

2011. aug. 13. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Lelkileg jól van? Ha igen, akkor valami fizikai oka lehet, amit ki kell vizsgálni.
2011. aug. 14. 07:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam cukorbeteg lett és azért pisilt be.

Mi már elég későn mentünk orvoshoz, azt mondta a doki ő rögtön tudta volna, hogy baj van, mert a fiam annyira erős lelkileg, hogy nincs semmi ami annyira megviseli, hogy bepisiljen.

2011. aug. 14. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!