Három hét múlva ovi, és újra bekakil! Mit tegyek?
És tényleg nem kéne alázni meg büntetni a gyereket, meg a saját szégyenkezésedet sem kéne rávetíteni. Lehet, hogy nem is tehet róla.
Amúgy meg: nem értem, hogy szégyenkezhet valaki a 3 éves gyereke miatt. Ha 30 lenne, még megérteném, mert felnőtt ember, aki felelős a tetteiért.
De könyörgöm, a 3 éves csak egy kisgyerek!
bármennyire is mérges vagy, ne szidd meg, az visszavetheti a folyamatot. Az előző hsz. jó ötlet, vidd el orvoshoz.
Az óvoda hatására is lehet visszaesés, 1-2 bepisiléstől még nem rakhatják ki. Kakát meg lehet, hogy otthon fogja intézni.
A lehető legrosszabb, ha leszidod, nem is értem, miért csinálsz ilyen butaságot.
Miért nem beszéled meg a gyerekkel? Mivel látja, hogy ideges vagy emiatt, ő is az lesz, és ez a stresszhelyzet azt eredményezi, hogy újra és újra be fog kakilni. Nem vagy szar anya, de ezt a helyzetet nagyon bután kezeled.
Abba belegondoltál már, hogy annak ellenére, hogy várja az ovit, lehet benne egy egészséges félelem az újtól? Főleg, hogy a tesó otthon marad veled.
Elhiszem, hogy idegesítő, ha újra bekakil, de komolyan azt hiszed jobb lesz, ha ezt az ideget rajta vezeted le? Csak sokkal sokkal rosszabb lesz. 3 hét rengeteg idő, miért csinálsz magadból, és a gyerekedből is idegbajost?
Türelem kell hozzá, és a te gyereked mástól nem várhat segítséget, ha segítség helyett szidást kap, akkor nincs hová forduljon. SZerintem érdemes lenne összeszedni magad, és helyrerakni, amit elcsesztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!