Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős kortól ehet a...

Mennyi idős kortól ehet a kisgyerek füstölt hússal készült ételt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:36
 1/6 krisztivan ***** válasza:
Ha jól tudom csak 1 éves kor után de lehet még később.Viszont a fiam nagyon szereti a füstölt sajtot,így Ő már 10 hós kora óta eszi.Persze nem kiló számra.
2011. aug. 8. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:

18hónapos a kislányom. Még nem adtam neki füstölt dolgokat...

Bablevest csinálok füstölt hússal, és nem tudom, hogy adhatok-e neki belőle, ha csak a husi nélkül adom.

2011. aug. 8. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
nygodtan adhatsz, ha esetleg nem bírja a kis gyomra, utólag észreveszed és legközelebb majd később adsz neki. Az én 18 hónapos fiam mostanában ritkán evett, de a füstölt csülkös szárazbablevest például imádja.
2011. aug. 8. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ehet belőle, hiszen úgysem eszik olyan sokat, ráadásul nem nyersen adod, hanem főzve. Én még a husit sem biztos, hogy kivenném belőle...
2011. aug. 8. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
megint én. Amúgy mindegy, hogy hússal vagy anélkül adod, hiszen a húsból belefő a levesbe minden belőle. A leve, ami nehezebb, nem kimondottan a husi.
2011. aug. 8. 13:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. aug. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!