Kisfiamhoz elkezdett járni két gyermek minden nap
játszani, a szülők egész napra hagyják őket
csellengeni, most lesznek csak iskolások, reggeltől -
estig itt vannak, már besokkalltam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egész nap ellátom őket étellell,itallal,ha valamiért szólok,hogy nem szabad szúrós tekintettel néz vissza az egyikük,tegnap míg a kissebbik gyermekemet etettem bementek a fürdőszobába és összekentek mindent.Igaz jól érzem,hogy ezt nem sok szülő vállalná be ,én sem akarom ezt tovább.Vajon a szüleik nem aggódnak,hogy mi lehet a gyerekükkel,mit eszik,iszik egész nap,nem üti e el az autó...Azt mondják mikor kérem őket,hogy menjenek haza ebédelni,hogy náluk olyan nincsen,holott mindkét gyermek édesanyja otthon van.Hangosan kiabálva játszanak hiába szólok,hogy most aludt el a kisbaba,a férjem tegnap este szépen kérte őket,hogy mára már szépen menjenek haza,előfordult,hogy este 10 óra felé már könyörögtem nekik,hogy menjenek haza már,a sokadszori kérésre mentek csak el.
hát nekem nem lenne ehhez ekkora türelmem mint neked.Ne legyen neked lelkiismeretfurdalásosod azért mert megint az utcán játszanának.Se óvoda se szeretetszolgálat nem vagy.én is mondanám hogy beszélj a szülőkkel,de szerintem nem is tudják hol vannak a gyerekeik,ha pedig mégis akkor mond meg,naponta délután 2 óra játszásra átjöhetnek de nektek utána programotok van,séta,bevásárlás,akármi,nem tartozol elszámolással.Viszont ha nem tudják a szülök hol vannak a gyerekek én azt mondanám amit ide leírtál azt beszéld meg a gyámügyessel,vagy a védőnőddel.mond el nekik nálad vannak egész nap és ha nem nálad akkor az utcán,nem mered újra kitenni őket mert félsz bajuk lesz,viszont nem tudod felvállalni etetésük tartásuk.Szerintem a védőnő hivatalból megkeresi a szülőket vajon miért nem foglalkoznak a gyerekkel.én ezt tenném.
2011. aug. 8. 11:57
12/16 A kérdező kommentje:
Csúnya dolog tőlem...de szóltam a védőnőnek mikor itt volt a múlt héten...azt mondta már másoktól is hallotta a két gyeremk sorsát,tenni nem tesz semmit.
2011. aug. 8. 12:38
13/16 anonim válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok: utolsó mondatod is érdekes, mely szerint este 10-kor még nem akartak hazamenni...
Nem is keresték őket?! A férjed mit szólt hozzá, hogy idegen gyerekek vannak nálatok akkor, amikor már aludni kellene nekik? Szerintem ha rendszeres lerázod őket, akkor keresnek maguknak másokat, ahová mehetnek. Gyanítom, hogy ezt nem soknak engednék meg, amit te. Irigylem a türelmedet;)
2011. aug. 8. 12:53
14/16 anonim válasza:
utolsó vagyok, elírtam, tehát nem sokan engednék meg, amit te.
2011. aug. 8. 12:54
15/16 A kérdező kommentje:
A férjem rengeteget dolgozik,általában este ér csak haza 8 óra körül.
Ő is azt mondta,hogy nem szabad ezt hagyni,hogy ilyen szinten elharapózzon a helyzet.
Nyár lévén az én kisfiam csak 10 óra körül fekszik le sokszor,de hogy még akkor itt legyenek mások :-O!!!
Nem is szoktak jönni értük,egyetlenegyszer volt,hogy az anyuka jött,hogy jöjjön most már haza ,este tíz órakkor,már én is szóltam neki,hogy menjen.
Majd megkérdezte,hogy hogy bírok a kisfiammal,mert ő ezt nem bírja amit az ő fia művel...helyette majd én bírom gondolhatta.
2011. aug. 8. 13:22
16/16 anonim válasza:
Hűűű ezt én sem bírnám....nálunk is volt hasonló.Kint voltunk az udvaron,mondtam jöhetnek de csak az udvarra.Erre minden sz@rért beszaladgáltak,inni(kivittem egy poharat a kerti csaphoz,de ők csak üdítőt isznak)wc-re,a végén gumicukor kell...éhes vagyok.Ez volt az első és utolsó alkalom.Hozzáteszem gyakran vannak nálunk más gyerekek de ilyet egyik sem csinált.Te is tegyél valamit,szerintem ne menjetek ki ha csengetnek,beszéld meg a gyerekeddel hogy nem szeretnéd hogy itt legyenek.Végülis már szinte családtagok....és ez rosszabb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!