3 éves gyereketek tulajdonságai?
3 éves kislány. 3 fiútesója van, úgyhogy egyrészt életrevaló, vagány, másrészt élvezi, hogy ő az egyszem királylány a családban. :) Pár hete teljesen szobatiszta, nagyon eleven, egyik ismerősöm (aki egyszer vigyázott rá egy délután erejéig, két fia van) szerint kitesz három fiút. Hát akkor én mit mondjak? :)
A tesókkal jól kijön, ő az, akit sokszor elnyomnak, de egyre többet játszanak vele a bátyjai (6 évesek), az öccsével pedig (22 hós) ő törődik sokat. Jó testvérek hálistennek.
Nagyon okos, érdeklődő, már most nagyon fogékony a művészetek iránt.
Szeptember végén lesz 3 éves a kisfiam. Nagyon eleven, érdeklődő kiskrapek. Ha kérek Tőle valamit, vagy valamiért rászólok, sajnos sokszor nem hallgat rám. Ha kiabálok az hatásosabb. :( Pelus még éjszakára van, nappal már alváshoz sem kell. Idegenekkel eleinte tartózkodó, de 5 perc múlva már mindenki haver, és utána még hónapokkal is kérdezget az illetőről. Tesója 3 hónapos. Sokszor ölelgeti, puszilgatja, a játékait berakja a tesó ágyába, babakocsijába. De a szófogadatlansága igazából a kistesó érkezésekor teljesedett ki, szerintem így mutatkozik meg nála a féltékenység.
Ősszel kezdi az ovit, már nagyon várja. Én is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!