Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyereketek tulajdonságai?

3 éves gyereketek tulajdonságai?

Figyelt kérdés
Fiú/lány? Ha rosszalkodik és rászólsz hallgat? Szobatisztaság? Szégyenlős? Eleven? Jószívű? Ha van tesó, akkor vele hogy viselkedik? írjatok le mindent ami az eszetekbe jut.
2011. júl. 30. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:

3 éves kislány. 3 fiútesója van, úgyhogy egyrészt életrevaló, vagány, másrészt élvezi, hogy ő az egyszem királylány a családban. :) Pár hete teljesen szobatiszta, nagyon eleven, egyik ismerősöm (aki egyszer vigyázott rá egy délután erejéig, két fia van) szerint kitesz három fiút. Hát akkor én mit mondjak? :)

A tesókkal jól kijön, ő az, akit sokszor elnyomnak, de egyre többet játszanak vele a bátyjai (6 évesek), az öccsével pedig (22 hós) ő törődik sokat. Jó testvérek hálistennek.

Nagyon okos, érdeklődő, már most nagyon fogékony a művészetek iránt.

2011. júl. 30. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Fiú. Nagyon eleven, de tudja, mit szabad, mit nem, csak szereti feszengetni a határokat. Ilyenkor van, hogy elég, ha rászólok, de néha bizony sarokba áll. Szobatiszta, éjszakára sincs már pelus. Idegenekkel, illetve ritkábban látott ismerősökkel eleinte szégyenlős, csak Anya kell, de hamar "bemelegszik". Nincs tesója. Nagyon okos, tudja hogy tudja elérni, amit akar. Ami engem meglep,hogy hihetetlen, milyen memóriája van, olyanokra emlékszik, amit én már rég elfelejtettem. Eltud számolni háromig, kérésre megmondja hogy hívják, hány éves, s a lakóvárosunk nevét. Ugyan még nem beszél tisztán (kicsit még olyan "babásan sejpes"), de mindent mond. Azért nem csodagyerek, alvásnál még cumizik, s egyszerűen képtelen leszokni a cumisüvegről. Hú, hirtelen ennyi, bocsi ha hosszú volt. Azt hiszem, ez egy olyan téma, amiről sokat tud írni egy elfogult Anya:-).Üdv Gyöngyi
2011. júl. 30. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Szeptember végén lesz 3 éves a kisfiam. Nagyon eleven, érdeklődő kiskrapek. Ha kérek Tőle valamit, vagy valamiért rászólok, sajnos sokszor nem hallgat rám. Ha kiabálok az hatásosabb. :( Pelus még éjszakára van, nappal már alváshoz sem kell. Idegenekkel eleinte tartózkodó, de 5 perc múlva már mindenki haver, és utána még hónapokkal is kérdezget az illetőről. Tesója 3 hónapos. Sokszor ölelgeti, puszilgatja, a játékait berakja a tesó ágyába, babakocsijába. De a szófogadatlansága igazából a kistesó érkezésekor teljesedett ki, szerintem így mutatkozik meg nála a féltékenység.

Ősszel kezdi az ovit, már nagyon várja. Én is! :)

2011. júl. 31. 07:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Kislányom májusban töltötte a 3-at.Már régóta szobatiszta,folyamatosan,szépen beszél.15-ig számol,rengeteg éneket tud énekelni.Nincs cumi,újjszopás,se cumisüveg.Most nézzük a "rosszat":iszonyú hisztis,sajnos néha a fenekére kell csapni,annyira kezelhetetlen(egyedül nevelem,sajnos sokszor nem voltam vele következetes,így ránőtt a fejemre:)).Nehezen oldódik,félénk kislány.Bár sokan mondják,hogy csak nekem csinálja a műsort.Ami még bánt,hogy nem köszön,csak ha kierőltetem.Rossz evő,zöldség alig megy neki,gyümölcs is csak néha.Válogatós.Gyűjtöget mindent.Faágat,leveleket,kacatokat.Az ágyába szeretne bepakolni mindent,szinte el sem fér már.De imádom!!!Nagyon okos és gyönyörű szép.Szeptembertől oviba megy,remélem enyhül a hisztije majd.
2011. júl. 31. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ma 3éves a kisfiam.Ö is most éli határokat feszegetö korát.Eleven nagyon,néha rákell szolni komolyabban mert nem akarja meghallani a dolgokat :) Szégyenlös,viszont gyorsan feloldodik.Nincs tesoja.Szivessen adja oda a játékait,joszivü.2éves kora ota nincs pelusa,se cumija.Viszon cumisüvege igen.Nagyon tud hizelegni,és rafinált :) Hirtelen ennyi.
2011. júl. 31. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!