Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amik gyermekkorotokban tetszet...

Amik gyermekkorotokban tetszett nevek, azokat adtátok gyermekeiteknek? Vagy évek elteltével változott a véleményeteket nevekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 15:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett a Vivien név(Julia Roberts-Micsoda nője után),de amikor babát vártam már semmi pénzért nem adtam volna azt:)
2011. júl. 30. 18:08
 12/24 anonim ***** válasza:
Olyan 15 éves koromtól tetszett a Regina, így tudtam, ha lányom lesz, csakis így hívhatják. Szerencsém volt, mert 1. a férjemnek is tetszett a név (én hoztam szóba, egyből elfogadta), 2. lányunk lett, természetesen Regina.
2011. júl. 30. 21:04
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nagyon tetszett a Patrik,fiam lett de nem így hívják elvette a kedvem tőle spongyabob:)
2011. júl. 30. 21:12
 14/24 ava87 ***** válasza:

Általánosban a Gergő volt a kedvenc fiú nevem, azt akartam, hogy majd így hívják a fiam, de szerintem csak azért, mert tetszett egy Gergő nevű osztálytársam :) Amúgy nem ez lett a neve :) Meg már nem is tetszik olyan nagyon ez a név, mármint olyan semleges.

Tiniként meg megint más nevek tetszettek, de azok sem tetszenek most már.

2011. júl. 30. 23:36
 15/24 anonim ***** válasza:
16 éves korom óta Virág fun vagyok. Most itt alszik a másik szobában. Még az e-mail címem is Virág kezdetű lett, 15 évvel ezelőtt.
2011. júl. 31. 00:03
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
nekem a Laura és a Kristóf tetszett sokáig, és mikor terhes lettem a Bulcsú és a Helga. most van egy egy éves leventém:))))
2011. aug. 2. 12:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Nálam kis koromtól fogva a Márk a favoritom pechemre a férjemnek abszolút nem tetszik így lett a Kisfiúnk Máté.
2011. aug. 3. 13:32
 18/24 anonim ***** válasza:
gyerekkoromban a helga tetsztt, de a lányom eszter lett :)
2011. aug. 3. 14:00
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem a Hunor név tetszik 15éves korom óta és a férjemnek is kedvenc neve volt- így mikor terhes lettem, és megtudtuk, hogy fiu lesz, nem is volt kérdés, mi lesz a neve.

A Patrik név is nagyon tetszett- de a spongyabob óta irritál. :))

Lánynévből az Abigél volt a mindenem... de 3fiunk lett végül.

:))

2014. júl. 16. 16:38
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van. A Milan nev nagyon tetszet regota, de nem az lett a fiam, mert az apukaja (focibolond) :) nem rajong az olasz csapatert, igy kozosen valasztottunk masik nevet. :)
2014. júl. 16. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!