Jázmin anyucija kérdése:
Milyen vitamint adtok kicsi gyermekeiteknek?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék , milyen vitaminokat adtok 3-4 éves gyermeketeknek? Lányom decemberben lesz 4 éves. Nagyon sok vitamint 4 éves kortól ajánlanak, pl.a Multi tabs immuno-t is. Kinek mi vált be a legjobban? Tavasszal Béres cseppet kapott Cebionnal.2010. okt. 1. 20:27
1/6 anonim válasza:
Az én 3 éves lányom is béres cseppet kap cebionnal.Ha tavasszal azt kapta akkor miért akarsz mást adni neki?Nem vált be nektek?Szerintem ez a legjobb.Legalábbis nekünk jó.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán volt jó nekünk! Két-három hetente náthás volt, vagy köhögött.
2010. okt. 1. 20:44
3/6 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én is azt adom a kisfiamnak, januárban lesz 2 éves.
5/6 anonim válasza:
Az első vagyok.Akármilyen vitamint adsz neki az nem jelenti azt,hogy nem lesz többet beteg,csak annyiszor nem mintha nem kapna semmit sem.
6/6 anonim válasza:
A lányom 3 és fél éves,az Ökonetes Grapefruitmag-cseppet kapja,elég gyakran(kéthavonta beteg),de azóta enyhébb lefolyású és nincs aftánk,eddíg minden betegség után kijött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!