Anyukák, éreztek néha úgy, hogy 10 perc csendért "ölni" tudnátok?
Úgy érzem kezdik felmondani az idegeim a szolgálatot. 2 ovis gyerekem van, sosincs csend itthon. Odáig jutottunk, hogy már attól is ideges leszek, ha csak simán mondani akarnak nekem valamit, nemhogy amikor egész nap megy az üvöltözés, visitozás.
Panaszkodott valaki itt korábban hasonlóról, és írták neki a "beraklak a majomketrecbe" szöveget, egy ideig bevált nálunk, de most már azt is lesz..ják.
Help!! Megőrülök!
Persze, nem is egyszer, estére szétmegy a fejem.
Az kedvenc napszakom,amikor este mindeki alszik és csönd van
Szia!
Az én lányom 2 és fél éves múlt.Most van abban a korban,amikor kérdez.Mindenről mindent tudni akar és addig nem hagy békén,amíg számára kielégítő választ nem adok.Tudom,hogy ebből tanul és okosodik,de sokszor a falra tudnék mászni tőle.Imádom,de a századik "ez mi?,miért?,minek?,hogyan,kié?,stb.." kérdéstől,már néha elegem van.Igyekszek azért mindig válaszolni neki.De este olyan jó az a csend. :)
Jaj, de sokszor!!!!
Ha legalább aludna a nagy (4,5) is egy kicsit, amikor a kicsi (1,5) alszik, már az is elég feltöltődés lenne nekem!
De így, hogy reggel 7-től este 9-ig non-stop dumál, magyaráz, kérdez és ráadásul olyan hangerővel, hogy néha szétrobban az agyam, így őrjítő!!!!
Úgyhogy szégyen ide, szégyen oda, de ilyenkor, amikor alszik a kicsi, én bizony leültetem a tv elé, hogy akkor most pihi van anyának is :)
Tudom, ilyenkor kéne vele társasozni, kártyázni stb, amit a kicsi mellett nem nagyon tudunk, de ha zombi vagyok, akkor hogy???? :)
Nos, nem vagy anyuka se szülő, de gyerektáborban vagyok felügyelő. Reggel 7:30-tól 16:00-ig általában, de nekem már ez is sok. Bár a törpék 5-10 év között vannak nagyon le tudnak fárasztani, nem is gondoltam volna, hogy ennyire nehéz. Amikor végre leszerelem az egyiket jön másik 3 :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!