Jövő szept-től kötelező 3éves kortól az ovi akkor is, ha otthon vagyok a kisebbel? És ha még nem szobatiszta, akkor is kötelező?
Ne beszéljetek badarságot, mit érdekli az államot ki mit csinál a gyerekével?
Iskolába sem kötelező járatni, gondoljatok a cigányokra, vagy a Polgár lányokra. És azokra akik 4-5 vagy jó esetben 8 osztályt fejeznek, holott a tankötelezettség18 éves korig van.
Felvenni kötelező, ha nem akarja valaki vinni a gyerekét, akkor nem viszi. Akár iskolába se.
Mondjuk azt hiszem, akkor nem jár iskoláztatási támogatás.
Szerintem ezt nem fogják megszavazni. Én abszolút ovi-párti vagyok, de rengeteg 3 éves van, aki teljesen alkalmatlan még arra, hogy beilleszkedjen az óvodai közösségbe, életvitelbe, legyen ez a szülő hibája vagy csak egyszerűen élethelyzet, gyerek természete, fejlettsége.
Remélem nem megy át a törvény, az 5 év az tiszta sor, talán a 4, de a 3?!
Mi Zuglóban lakunk és nem vették fel bölcsibe a lurkót.
2,5 éves , Én pedig mentem volna vissza dolgozni.
Magánra nincs pénz, így is nehezen húztuk ki eddig.
(Állítólag az ovi helyzet rosszabb.)
Ha kötelezővé teszik 3 éves kortól az ovit, az kb. olyan lesz, mint az előző kormány remek ötlete! 2 éves gyed a gyerekkel és utána takarodó dolgozni, de bölcsi bővítés nuku!
Ja, aztán kitalálták, hogy vigyázzon a gyerkőcre a barátnő, stb...aki még nem dolgozik.
Röhejes!
Mivel az ovi helyzet rosszabb, nem értem hogy mit akarhatnak! Arról nem is beszélve, hogy sok gyerkőc nem lesz szobatiszta 3 éves korára és elvileg így nem mehet oviba!
Elkezdik őket vizsgálgatni nem kevés pénzért, hogy miért nem alkalmasak az ovira?
Minek? Bárkinél előfordulhat egy kis csuszi a dologban!
Majd rájönnek, hogy a gyakorlatban ez egy marhaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!