Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kötelező a védőnőt otthon is...

Kötelező a védőnőt otthon is fogadni?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon elegem van a védőnőből. Elcsesztem miatta a tejem, marhaságokat hord össze stb.....

Ha nincs törvény ami arra kötelezne hogy otthon is fogadjam akkor nem tartanék rá igényt! Ráadáskén olyan remek orvost ajánlott aki szétégette a babám köldökét. A dokit már elzavartam a francba, de ha nyoma marad a babán akkor még megkeresem.

2010. júl. 16. 07:22
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Mi lett a tejeddel? Azt bármikor vissza lehet hozni.
2010. júl. 16. 07:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekik elö van irva,hogy a családot meglátogassák bizonyos idöközönként. Te is köteles vagy beengedni. Annyit tudsz tenni,hogy nem foglalkozol azzal,amit mond. Vagy kérsz egy másik védönöt,de gondolom az egy procedúra,mert panaszt kell tenned,megindokolni,hogy miért kérsz másikat stb.
2010. júl. 16. 07:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyan, hogy aláírsz egy papírt, hogy igény szerint kéred a látogatást.Én is írtam ilyet alá,bár nekem semmi bajom a védőnőmmel, de nem tartok rá igényt,hogy ide járkáljon, ha semmiben nem tud segíteni.Gondozásra se járok,itthon is meg tudom mérni.más értelme meg nincs.beszélj vele, és mondd meg, hogy így akarod
2010. júl. 16. 08:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sem tudom, mi értelme ennek a védőnős dolognak, jöjjön akkor, amikor a nő akarja. Sajnos párszor be kell engedni szerintem, ne figyelj rá, ennyit tudsz szerintem tenni. Azt sem értem, terhesség alatt minek jön, még a szülés messze van, de már jönni fog hozzám. Járok orvoshoz, vizsgálatokra, minek kell még hozzám is jönnie. Hülye rendszer, kérhesse a nő, de ne legyen kényszer.
2010. júl. 16. 09:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Begyulladt mind a két mellem, és már 40fokos lázzal mentem orvoshoz mert semmi sem használt. Anibiotikummal megszűntek a panaszok de a tejem elapdt. Az első babám így nem is voltam jártas a dolgokban. A védőnő azt mondta hogy csak az elejét fejjem ki a végén ne. Így is tettem ezért lett a baj. Utánna persze nagyon okos volt ő is. De az olyan tanácsok mint pl. keverjek tésztát a mellemre... köszi nem kell. Amikor kerestem hogy segítsen kifejni mert nem tudzam hogy hogy kell kézzel akkor sok dolga lett hirtelen.
2010. júl. 16. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
hááát...én is úgy tudom, hogy alá kell írni egy papírt, hogy lemondod. de a legegyszerűbb, ha nem nyitsz ajtót:)
2010. júl. 16. 11:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. júl. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!