Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy veszitek észre, ha már...

Hogy veszitek észre, ha már kicsi a cipő a gyerekre?

Figyelt kérdés

Mármint, amikor még nem beszél. Kisfiam 16 hónapos, áprilisban vettünk neki cipőt. Honnan fogom észrevenni, ha már kinőtte? Nem bírom majd ráhúzni? Mert régebben is mindig behajlította a lábujjait, azt később is megteheti, a lábfejénél pedig akkor is belefér a cipőbe.

Szóval hogy látszi az, ha a gyereket szorítja a cipő?

2011. júl. 27. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem a cipőboltban azt mondták, hogy ha felhúzod a lábára a cipőt, dugd be az ujjadat a sarkánál, és akkor jó ha egy ujjad még pont befér
2011. júl. 27. 13:53
 2/6 fotucsok ***** válasza:
Tudni fogod! De megméred a cipő belső talphosszát, pl egy makarónival,az nem hajlik, és a gyerek talphosszát.Én pl érzem, hogy nehezen meg bele a lába.
2011. júl. 27. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Megnyomja a gyerek lábát. (Ők sose szóltak, hogy fáj) De olyan is volt nemrég, hogy nem tudtam ráhúzni a szandált a lányomra, pedig csak két hétig nem vette fel...

Nagyobbik lányomnál veszélyesebb (pedig már tud beszélni), de a kedvenc cipőjét akkor is hordani akarja, amikor kinőtte. Neki is a sarkánál láttam, hogy megnyomta, no akkor nem engedtem hogy többet felvegye, hiába mondogatta, hogy jó az még...

2011. júl. 27. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kivehető a talpbélése időnként ráállítod és látod. Vásárlásnál is így szoktam.
2011. júl. 27. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Furán fogja tartani a lábát, másképp lépeget mint szokott. De jó ha ezt nem várod meg.
2011. júl. 27. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:

-Nehezen megy bele a lába a cipőbe,

- ha puha a cipő orra megnyomom elöl és érzem, hogy hol az ujja,

-ha kivehető a talpbetét, ált. az ujjai nyoma rajta van halványan és látom, hogy mennyire van elöl a cipőben.

2011. júl. 30. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!