Hogy veszitek észre, ha már kicsi a cipő a gyerekre?
Mármint, amikor még nem beszél. Kisfiam 16 hónapos, áprilisban vettünk neki cipőt. Honnan fogom észrevenni, ha már kinőtte? Nem bírom majd ráhúzni? Mert régebben is mindig behajlította a lábujjait, azt később is megteheti, a lábfejénél pedig akkor is belefér a cipőbe.
Szóval hogy látszi az, ha a gyereket szorítja a cipő?
Megnyomja a gyerek lábát. (Ők sose szóltak, hogy fáj) De olyan is volt nemrég, hogy nem tudtam ráhúzni a szandált a lányomra, pedig csak két hétig nem vette fel...
Nagyobbik lányomnál veszélyesebb (pedig már tud beszélni), de a kedvenc cipőjét akkor is hordani akarja, amikor kinőtte. Neki is a sarkánál láttam, hogy megnyomta, no akkor nem engedtem hogy többet felvegye, hiába mondogatta, hogy jó az még...
-Nehezen megy bele a lába a cipőbe,
- ha puha a cipő orra megnyomom elöl és érzem, hogy hol az ujja,
-ha kivehető a talpbetét, ált. az ujjai nyoma rajta van halványan és látom, hogy mennyire van elöl a cipőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!