Vaterán/teszveszen áruló anyukák? Nektek veszik a babruhákat?
Én vevő és eladó is vagyok.
Szinte mindig meg vagyok elégedve a vásárolt ruhákkal, pl. most az őszi csomag, amit vettem kb. 200.-Ft/darab áron, valami álomszép :)
Eladni -mostanában kb. hetente 1, amit elvisznek. Csak a teszveszen és a vaterán veszek ruhákat, amiket ha kinő, meghirdetem :)
A baj az, hogy túl sok cucc van már hirdetve, telített a piac. Érdemes néha rászánni a párszáz Ft-ot kiemelésre, hogy észrevegyék az aukciót.
Én is "beforgatós" anyuka voltam eddig: ott vettem és adtam is el amit már kinőttek.
Kereskedőtől nem szívesen veszek, idegesít, hogy többnyire nem az a minőség, mint amit ír vagy a képen látszik. Sajnos a magán-anyukák meg gyakran irreálisan magas áron szeretnék eladni a rucikat. Én 2-300Ft/db áron szoktam eladni, kivéve a nagyon szép dolgokat, vagy értékesebbeket (ünneplő ruha, kabát, stb.).
Eladással sok a macera, olcsón megy el, és nem mindig veszik figyelembe, hogy használtat vesznek. Én momentán minden kinőtt cuccunkat eladtam, de igazából nem kerestem rajtuk, inkább csak teret nyertem itthon.
Én a vásárlói oldal vagyok.
Én csak különlegesebb darabokat szoktam ott venni.
Nálam imponál, ha részletesen le van írva minden a ruciról. Szeretem azt is látni, hogy állat és dohányfüstmentes helyről vannak. Az is jó pont, ha -ésszerű keretek között- rugalmas az eladó (összevárásban, árban).
Remélem segítettem.
Én is veszek és eladok is, de mostanában nincs sok kedvem feltenni semmit. Nagyon sok a postaköltség így annyira le kell vinnem néha az árakat, hogy nem éri meg felrakni.
Cipőket szoktam viszonylag könnyebben eladni.
Én többek között az ilyeneken akadok ki: [link]
Totál kopott orrú cipő 3500 ft-ért, és jó állapotúnak írja. Milyen nála a kopott, bolyhos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!