Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vaterán/teszveszen áruló...

Vaterán/teszveszen áruló anyukák? Nektek veszik a babruhákat?

Figyelt kérdés
Nekem nem igazán, pedig nem adom őket drágán, sőt sok ruhánál, cipőnél a postát is állom, és még így sem.
2011. júl. 27. 12:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én eddig csak vásárolgattam,de egy-két kivétellel mindig jól jártam.
2011. júl. 27. 17:02
 12/19 anonim ***** válasza:

Én vevő és eladó is vagyok.

Szinte mindig meg vagyok elégedve a vásárolt ruhákkal, pl. most az őszi csomag, amit vettem kb. 200.-Ft/darab áron, valami álomszép :)

Eladni -mostanában kb. hetente 1, amit elvisznek. Csak a teszveszen és a vaterán veszek ruhákat, amiket ha kinő, meghirdetem :)

A baj az, hogy túl sok cucc van már hirdetve, telített a piac. Érdemes néha rászánni a párszáz Ft-ot kiemelésre, hogy észrevegyék az aukciót.

2011. júl. 27. 18:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Én is "beforgatós" anyuka voltam eddig: ott vettem és adtam is el amit már kinőttek.

Kereskedőtől nem szívesen veszek, idegesít, hogy többnyire nem az a minőség, mint amit ír vagy a képen látszik. Sajnos a magán-anyukák meg gyakran irreálisan magas áron szeretnék eladni a rucikat. Én 2-300Ft/db áron szoktam eladni, kivéve a nagyon szép dolgokat, vagy értékesebbeket (ünneplő ruha, kabát, stb.).

Eladással sok a macera, olcsón megy el, és nem mindig veszik figyelembe, hogy használtat vesznek. Én momentán minden kinőtt cuccunkat eladtam, de igazából nem kerestem rajtuk, inkább csak teret nyertem itthon.

2011. júl. 27. 20:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Én a vásárlói oldal vagyok.

Én csak különlegesebb darabokat szoktam ott venni.

Nálam imponál, ha részletesen le van írva minden a ruciról. Szeretem azt is látni, hogy állat és dohányfüstmentes helyről vannak. Az is jó pont, ha -ésszerű keretek között- rugalmas az eladó (összevárásban, árban).

Remélem segítettem.

2011. júl. 27. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is veszek és eladok is, de mostanában nincs sok kedvem feltenni semmit. Nagyon sok a postaköltség így annyira le kell vinnem néha az árakat, hogy nem éri meg felrakni.

Cipőket szoktam viszonylag könnyebben eladni.

2011. júl. 30. 01:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Én most vettem 42 db-os ruhacsomagot 550Ft-ért a kislányomnak,nem minden db.lesz jó,de így is megéri.Ami nem jó,azt odaadom a barátnőm lányának,így legalább nekik is örömet szereztünk.
2011. júl. 30. 10:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én többek között az ilyeneken akadok ki: [link]

Totál kopott orrú cipő 3500 ft-ért, és jó állapotúnak írja. Milyen nála a kopott, bolyhos?

2011. júl. 31. 21:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Baszus,ha ilyet akarnék a turkálóban 200Ft-ért megkapnám.Ez esetleg s játszóra jó,mert még az ovi udvarra is jobbat viszek:)
2011. aug. 1. 14:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Úristen meg még annyi ereje sem volt, hogy legalább a szöszöket leszedje róla. És sajnos sok ilyen van, aki beírja, hogy újszerű, meg nagyon jó, közben meg kapsz egy ilyen széthasznált szart, amire nem is számítasz, mert az eladó nagyon jól tud fényképezni.
2011. aug. 1. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!