Vaterán/teszveszen áruló anyukák? Nektek veszik a babruhákat?
Idáig nekenm is elment tőle a kedvem,mivel nem igazán ment.
Most lekopogom kop-kop-kop valahogy beindult a héten.
Nagyon sok fent a ruha.Én is fillérekért adom s nagyon gyönyörűek.
A jófogáson próbáld meg s még ingyenes is.
Én majdnem mindent eladok ott.És a babaszoba csevegőre szoktam még feltölteni.
Nem veszik.
Ennek az lehet az oka, hogy vadonat újakat hozzád vágnak a Tescoan, Auchanban 100ft/db áron pl body-kból.
Hiába minőségibb ruháink (is) vannak, nem kell senkinek, főleg hogy ugye még postaköltség is van.
Azt vettem sézre,hogy a ruhacsomagok jobban mennek,de az is olyan,hoyg ki kell fogni egy jó időszakot,mert van amikor még azok sem.
És sokkal több aráfordítás,mint a haszon.
Vásárlóként is ott vagyok a teszveszen,de már utálok ott vásárolni is mióta megváltozott és összeolvadt a teszvesz meg a vatera. Míg 3 évvel ezelőtt a kislányom ruháinak a 90%-át teszvezsen vettem,most nem veszek már soha semmit szinte.
Én nem elaldó vagyok, hanem a másik oldal, de ha ruhát akarok venni, a kkor elmegyek turibanú vagy akármelyik üzletbe C&A, H&M, tuti jó kis akciók vannak.
Leglább látom mit veszekk és nem elsőosrban új.
Én kb. 2 hete tettem fel egy nagyobb mennyiséget, már a felét elvitték. Ami megmaradt, azt meg most újraindítottam, de ha nem viszik el, akkor beadom a bizományiba kilóra.
Mondjuk én pár darabos csomagokba rendezem őket. És több olyan vevőm is volt, aki 5-6 ilyen csomagot megvett tőlem.
én sok holmit vettem már vaterán, de ruhát utálok ott venni!
hogy miért?
1. igénytelen, láthatatlan apró, sötét stb. képek
2. nem ad meg méreteket (cm-ben), pedig nem biztos, hogy két 74-es ruha egyforma nagyságú
3. rosszul kategorizál pl. fiú hosszú ujjú bodyt keresek, 86-os méretben, és át kell lapoznom 5 oldalnyi rövid ujjút, lányosat, 56-ost stb.
3. irreális árak, sokszor kinyúlt, kopott, foltos ruhákért kérnek több száz Ft-ot + posta, mikor a turiban 300 Ft maximum; ha valami Next, vagy George, akkor viszont tényleg horror áron kínálják egyesek
4. a csomagokban meg mindig olyan találok, aminek mondjuk fele tetszik, fele nem. mit csináljak a többivel?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!