Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vaterán/teszveszen áruló...

Vaterán/teszveszen áruló anyukák? Nektek veszik a babruhákat?

Figyelt kérdés
Nekem nem igazán, pedig nem adom őket drágán, sőt sok ruhánál, cipőnél a postát is állom, és még így sem.
2011. júl. 27. 12:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Sajna kitartás kell hozzá, nekem is volt olyan motyóm amit háromszor hirdettem meg és végül drágábban vitték el, mint amikor elsőre fix áron hirdettem. Szerencse dolga is.
2011. júl. 27. 12:24
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nagyon különleges vagy egy forintos daraboknak van inkább esélye. Az a baj, hogy a turkálókban is fillérekért lehet venni és ott meg is lehet tapogatni meg nézni, nincs zsákbamacska.
2011. júl. 27. 12:25
 3/19 anonim ***** válasza:

Idáig nekenm is elment tőle a kedvem,mivel nem igazán ment.

Most lekopogom kop-kop-kop valahogy beindult a héten.

Nagyon sok fent a ruha.Én is fillérekért adom s nagyon gyönyörűek.

A jófogáson próbáld meg s még ingyenes is.

Én majdnem mindent eladok ott.És a babaszoba csevegőre szoktam még feltölteni.

2011. júl. 27. 12:31
 4/19 anonim ***** válasza:

Nem veszik.

Ennek az lehet az oka, hogy vadonat újakat hozzád vágnak a Tescoan, Auchanban 100ft/db áron pl body-kból.

Hiába minőségibb ruháink (is) vannak, nem kell senkinek, főleg hogy ugye még postaköltség is van.

Azt vettem sézre,hogy a ruhacsomagok jobban mennek,de az is olyan,hoyg ki kell fogni egy jó időszakot,mert van amikor még azok sem.

És sokkal több aráfordítás,mint a haszon.

Vásárlóként is ott vagyok a teszveszen,de már utálok ott vásárolni is mióta megváltozott és összeolvadt a teszvesz meg a vatera. Míg 3 évvel ezelőtt a kislányom ruháinak a 90%-át teszvezsen vettem,most nem veszek már soha semmit szinte.

2011. júl. 27. 13:04
 5/19 anonim ***** válasza:

Én nem elaldó vagyok, hanem a másik oldal, de ha ruhát akarok venni, a kkor elmegyek turibanú vagy akármelyik üzletbe C&A, H&M, tuti jó kis akciók vannak.

Leglább látom mit veszekk és nem elsőosrban új.

2011. júl. 27. 13:08
 6/19 anonim ***** válasza:

Én kb. 2 hete tettem fel egy nagyobb mennyiséget, már a felét elvitték. Ami megmaradt, azt meg most újraindítottam, de ha nem viszik el, akkor beadom a bizományiba kilóra.

Mondjuk én pár darabos csomagokba rendezem őket. És több olyan vevőm is volt, aki 5-6 ilyen csomagot megvett tőlem.

2011. júl. 27. 13:31
 7/19 anonim ***** válasza:
én soha nem vásárolok neten. nem tudom,valahogy zsákbamacskának érzem... szeretem megfogni, alaposan átnézni a ruhát, mielőtt pénzt adok érte.
2011. júl. 27. 13:33
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát, mostanában nekem sem mennek el a ruhák. Pedig van egy pár 1 Ft-osom is, de azt sem viszik. Viszont azt észrevettem, hogy jól kell lefotózni, ízléses elrendezés, éles színek, homogén háttér, stb.
2011. júl. 27. 15:27
 9/19 anonim ***** válasza:
Én már teljesen letettem róla, hogy a vaterán eladjak bármit is. Sokkal több energia az egész, mint amennyit kapok érte. Régen sokan jobban ment az eladás. Szerintem az az oka, hogy rengeteg ruhát árulnak, másrészt hivatalos turisok is feltöltik az árukészletüket.
2011. júl. 27. 15:33
 10/19 anonim ***** válasza:

én sok holmit vettem már vaterán, de ruhát utálok ott venni!

hogy miért?

1. igénytelen, láthatatlan apró, sötét stb. képek

2. nem ad meg méreteket (cm-ben), pedig nem biztos, hogy két 74-es ruha egyforma nagyságú

3. rosszul kategorizál pl. fiú hosszú ujjú bodyt keresek, 86-os méretben, és át kell lapoznom 5 oldalnyi rövid ujjút, lányosat, 56-ost stb.

3. irreális árak, sokszor kinyúlt, kopott, foltos ruhákért kérnek több száz Ft-ot + posta, mikor a turiban 300 Ft maximum; ha valami Next, vagy George, akkor viszont tényleg horror áron kínálják egyesek

4. a csomagokban meg mindig olyan találok, aminek mondjuk fele tetszik, fele nem. mit csináljak a többivel?...

2011. júl. 27. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!