Sürgős, help! 5 éves gyerekre hogyan tudok hatni, ha bébicsősz vagyok?
Nem hivatásos teszem hozzá, barátoknak vállaltam el, hogy vigyázok az öt éves fiukra 2 hétre (Dublinban, nekem ez amolyan nyaralás lett volna mellé), mert most született egy húga, és amíg a picire sokat kell figyelni, addig játszak vele.
Amennyit én megismertem a kisrácból korábban, az rendben volt, nagyon aranyos, értelmes jó gyerek volt.
Most meg mintha kicserélték volna, állandóan visszapofázik nekem, ma megsértődött, mert nem olyan busszal jöttünk haza, amivel akart, hiába mondtam neki, hogy nekünk milyen kell, hisztizett, majd mikor leszálltunk elszaladt a fenébe, át árkon bokron úttesten, alig értem utol, utolsó percben rántottam vissza egy kocsi elől, leszidtam hogy nélkülem ne merjen átmenni az úttesten, mert elütheti egy autó, erre tombolva toporzékolt és ordítozott, hogy én milyen szemét vagyok meg mittudomén... (???)
Elmondtam a szüleinek, hogy izé, azért beszéljenek már vele, mert ha lesz valami baja, azért én leszek a felelős, ahhoz meg nem sok kedvem van egy ötéves hülye hisztije miatt...
A nagy nevelés annyi volt, hogy "jajj cicuka, ilyet nem csinálunk, ne beszélj csúnyán"...
Na most... ilyenkor mit csináljak???!!! Még egy hétig itt leszek, nincs kedvem a gyerekkel hatalmi harcokat folytatni, tőlem hisztizhet is ha akar, de ez az elszaladósdi nagyon gáz... Valami tipp?? Sürgősen???
20L
Ja, bocs akkor félreértettük egymást én úgy értettem a foglalkozást, hogy foglalkozok a gyerekkel: játszok vele, elviszem játszótérre miegymás.
Amúgy mint munka tényleg nem volt a foglalkozásom.
És igen valóban nem sok tapasztalatom volt gyerekekkel. De az fix, hogy többet nem is vigyázok senki gyerekére. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!