Nagy baj az, hogy 2,5 éves kisfiam altatását így félbeszakítom néha?
Dúl a testvérféltékenység nálunk, már írtam ki pár kérdést... :(
Most az történt, hogy az ölemben altatni kezdtem a 2,5 évesemet, és már mikor majdnem elaludt, felsírt a 6 hetes testvére. Erre teljesen kipattant a szeme, de ekkor még nem tettem le, hanem bíztam abban, hogy visszaalszik (mindkettő, vagy legalább az egyik). Nem így történt, hanem a kisfiam a vállamon pislogott, pici lányom meg már 7 perce üvöltött. Erre azt gondoltam, hogy lefektetem a kisfiamat a nagyágyra, és mesélek neki, a picit meg ölbeveszem addig, míg elelszik. Kisfiamnak nagyon rosszul esett, hogy letettem az ölemből. Nagyon rossz döntés volt ez? (Kicsi lányomat csak ölben lehet megnyugtatni). Elmeséltem nekik Hamupipőkét, és most mindketten alszanak, de én olyan rosszul érzem magam. Így is nagyo féltékeny a kisfiam...
ez nem a szülő döntése, sztem, hogy alszik el a gyerek. ha neki így jó, akkor sztem nem kell kényseríteni hogy mshogy aludjon el, főleg ha pici tesó is van. vannak iylen érzékenyebb gyerekek. sztem ne legyen lelkifurdalásod, megpróbálod a lheető legjobbat nyújtani, de nincs két fejed, és 6 karod....csak arra ügyelj, hogy érezze szereted, akkor ki fogja bírni, ha néha így félbe kell szakítani az altatást.
és később majd azért jobb lesz, 1-2 év múlva, persze azt mst még távolinak látod, de hidd el, eljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!