Aki nagyon elrontotta a babája altatását az elején (kézben altatásra gondolok) mikor hogyan és mennyi idő alatt tudta leszoktatni erről?
Segiteni nem tudok esetleg csak azt tudom megosztani veled , hogy én is elrontottam és már 7,5 hós a lányom és 10 kg és csak este hajlandó maga elaludni nappal 3 szor ringatom el.
Nekem nem segitett se az Aludj jól gyermekem , se a Suttogó c könyv én túl gyenge vagyok ahhoz , hogy hallgassam a babám sirását .
Várom én is a válaszokat!
Én is elrontottam, de az én babám 6 hós és 10 kg. Úgy oldottam meg-ami nem feltételen jó, de hatásos-hogy vettem egy adamo hintát aminek az állványa le-fel ring. Nappal ebben alszik el. Remélem majd le szokik róla, de 16 kg is jó, már az sem érdekel ha nem. Éjjel magától alszik el fürcsi szopi után, de mellettem. Ennyit a kiságyról.ű
Próbálkozok mindig visszaszoktatni de nem megy, nem bírom órákig hallgatni, hogy sír, mert ő csak sír és sír és sír.
egyenlőre még a mi szobánkban alszik. mellettem nem alszik mert folyton azt hiszi cicit kap, mert fekve etetem és ezért oldalt nem is hajlandó aludni, cicin nem alszik el, hamar elalszik ha ringatom, de elég nehéz már most én sem vagyok nagy darab, 45kg, szóval félek mi lesz ha a saját súlyom negyedét kell hurcolni:-)
csak hason alszik szóval az hogy leteszem és majd elalszik nem megy mert hason folyton tornászik tartja magát és nézeget, ha megunja sír cumi nem kell neki... nem egyszerű a helyzet, köszi a válaszokat várom a továbbiakat is
Szia, sajnos én sem tudom azt írni, hogy nekünk sikerült, ugyanaz a helyzet, mint nálatok, három hónapos a babám, csak ringatva tud elaludni, viszont talán egy tippet tudok adni, én a karban ringatást és cipelést egy hintaszékkel váltottam ki, így én is pihenek, olvasok altatás közben, a babám pedig simán elalszik cipekedés nélkül.:)
Ha végképp semmi nem megy, próbáljátok ki..
Mi ma vagyunk 8 hetesek (kisfiú), és csak ringatva alszik el. Már lassan 5,5kg lesz, én nem vagyok vékony (89kg), de majd leszakad a hátam, és a derekam, amikor hosszú ideig kell fognom. Próbálom leszoktatni, de nehéz, mert nem bírom hallgatni ha sír. Éppen ma szereztem be az Aludj Jól Gyermekem című könyvet, hátha az majd segíteni fog. :))
Kéne valami megoldás, mert ha már 10kg lesz, baromi nehéz lesz ringatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!