Melyik autósülést választanátok ezek közül? Olyan autósülést kerestem, ami 9-36 kg-ig jó, a végén ülésmagasítóvá alakítható, és 10-15 ezer körül legyen.
Segítenétek a választásban?
Az első használt, de jó állapotú: [link]
A második új: [link]
A harmadik is új: [link]
Előre is köszönöm a segítséget!
Nem tudom, a közeletekben van-e bababolt, de mindenképpen bele kellene próbálni a gyerkőcöt, hogy lásd, jó helyen megy-e a vállánál az öv!!! Ha igen, akkor nyugodtan megveheted neten is, és nem feltétlenül kell 15kg-nak sem lennie hozzá, ha a magassága megvan...
Egyébként a Ferrari ugyanabból az anyagból ugyanazon a gépsoron készül, mint a Nania, PC, vagy a BebeGo, amit 2.nak linkeltél, de a Brendonban lényegesen drágább, mint a linked...
Én eleve Concord párti vagyok:)
A nagyfiamé volt a C. Trimax, de valahogy télen nem fért el benne, pedig nem egy széles teremtés:) Nem volt még 15 kg, de 100 cmt elérte. A Brendonban mondta az eladó, hogy ilyenkor, ha már kellő magas, akkor lehet a - kgs ülés neki. Ő akkor volt 3 éves pont és 13 kg, ruhában picit több. Azóta abban utazik, nagyon szereti ő is és mi is.
Nekem az a javaslatom, hogy mindenképpen próbáljátok bele az ülésekbe, mert volt olyan 9-18 kgs maxi cosi ülésünk is, amit a 12 kgs gyerek hosszra kinőtt...
A 15-36kgs üléseknél pedig lényeges, hogy hol fut a biztonsági öv a gyereken, a nyakát semmiképp ne vágja!
Próbáljátok bele a gyereket vmelyik boltban, utána meg neten megveszed olcsóbban. Bár a C. lift evot mi 30ért vettük újonnan, ami szerintem nem egy drága kategória, mégis tesztgyőztes volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!