Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 kicsi mellett melyiket...

2 kicsi mellett melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Tanulni szeretnék. a fiam most,a lányom jövőre kezdi az ovit. nem tudok dönteni,nekik melyik verzió lenne a legjobb:

1. suli: félévente 1 hét-vidék-,plusz vizsgaidőszakban 3 nap. vagyik félévente nem látnának 8 napig

2. minden szombat-ez helyben van- tehát napközben nem csak este látnának,viszont így 7-6 nap csak este találkoznánk

3.2 hetente p+szo,vagyis lenne egy húzós,és egy szabad hétvége,de így pénteken is és szombaton is csak este látnak

segítség van, mindkét mama itt lakik mellettünk, jól kijönnek velük,és apa is nagyon jól elvan velük,csak én túl lelkis vagyok és.. :)

köszi!

2011. júl. 18. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Én szombatonként járok suliba, akkor apa van a lányunkkal. este örül nekem, hogy lát és én is neki.

Így nem kell "idegen"-re bírni, és az apjával is többet lehet, nekem meg nem olyan megterhelő, hogy szombatonként iskolában ülök.

Esetleg még a harmadik variációt bevállalnám (2 hetente péntek-szombat), de 1 hétre nem lennék távol tőle.

2011. júl. 18. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:

birni=bízni :)

elírtam

2011. júl. 18. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ, hogy mit tanulnál. Ami a legpiacképesebb, amire van kereslet, amivel el tudsz helyezkedni azt válaszd, függetlenül az időtől, amit ott kell töltened. Oké, picik a gyereke, de ha meg lehet oldani, akkor... Nekem a kislányom volt 7 éves, az elsőt kezdte, amikor egy másik megyében, másik városban volt egy tanfolyam, ahova mehettem. Hétfőn mentem, szerdán jöttem, minden héten, több, mint fél évig. Ott egy hotelben laktunk, (az országban mindenhonnan jöttünk), 42-en voltunk. A szerv, aki a tanfolyamot szervezte, fel is vett minket, az elején. (addig munkanélkülin voltunk, a munkaügyi központ szervezte)Azóta is itt dolgozom, a fizetés sem rossz. Szóval eltelt fél év, de megérte. A kislánynak persze, hogy hiányoztam, sírt is sokat, de most ha nem mentem volna, akkor itt állnék, továbbra is munkanélküliként, vagy maximum valami multinál dolgoznék, fele ennyi fizetésért.
2011. júl. 18. 14:45
 4/6 A kérdező kommentje:

amire legjobban vágyom,az van messze,mert ez a szak levelezőn nincs pesten. arra is gondoltunk a férjemmel,h-nem most amikor kezdi az ovit,hanem a tavaszi félvben-elmehetnénk együtt, az egész család. délután,este együtt lehetnénk ott is.

a másik kettő más szak,de az is érdekelne.

és van egy alternatíva,ami hasonlít az elsőre, vidék,de közel van-nem ottalvós,és havi 2 szombat..

lehet ez marad,de fájna a szívem az elsőért.. :)

nehéz ügy

2011. júl. 18. 14:51
 5/6 A kérdező kommentje:

férjem szerint inkább 5 napig egyben,mint minden szombaton.. vagy a 2 szombatos..

lehet h meg se éreznék,h nem vagyok,este mindig apán lógnak :) nemtudom!!!! :(((((

2011. júl. 18. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem a harmadikat választanám.
2011. júl. 18. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!