2 kicsi mellett melyiket választanátok?
Tanulni szeretnék. a fiam most,a lányom jövőre kezdi az ovit. nem tudok dönteni,nekik melyik verzió lenne a legjobb:
1. suli: félévente 1 hét-vidék-,plusz vizsgaidőszakban 3 nap. vagyik félévente nem látnának 8 napig
2. minden szombat-ez helyben van- tehát napközben nem csak este látnának,viszont így 7-6 nap csak este találkoznánk
3.2 hetente p+szo,vagyis lenne egy húzós,és egy szabad hétvége,de így pénteken is és szombaton is csak este látnak
segítség van, mindkét mama itt lakik mellettünk, jól kijönnek velük,és apa is nagyon jól elvan velük,csak én túl lelkis vagyok és.. :)
köszi!
Én szombatonként járok suliba, akkor apa van a lányunkkal. este örül nekem, hogy lát és én is neki.
Így nem kell "idegen"-re bírni, és az apjával is többet lehet, nekem meg nem olyan megterhelő, hogy szombatonként iskolában ülök.
Esetleg még a harmadik variációt bevállalnám (2 hetente péntek-szombat), de 1 hétre nem lennék távol tőle.
amire legjobban vágyom,az van messze,mert ez a szak levelezőn nincs pesten. arra is gondoltunk a férjemmel,h-nem most amikor kezdi az ovit,hanem a tavaszi félvben-elmehetnénk együtt, az egész család. délután,este együtt lehetnénk ott is.
a másik kettő más szak,de az is érdekelne.
és van egy alternatíva,ami hasonlít az elsőre, vidék,de közel van-nem ottalvós,és havi 2 szombat..
lehet ez marad,de fájna a szívem az elsőért.. :)
nehéz ügy
férjem szerint inkább 5 napig egyben,mint minden szombaton.. vagy a 2 szombatos..
lehet h meg se éreznék,h nem vagyok,este mindig apán lógnak :) nemtudom!!!! :(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!