Majdnem 2 éves gyerkőcnek vennétek benti használatra papucsot v. inkább a mamuszt/szandit választanátok?
Itthon ő is zokniba van, de a nagyszülőkhöz szeretnék venni valami benti cipőt. Télen mamuszba volt, de már nagyon beleizzad a lába.
Super Gear-ból kerestem kicsit nyitottabb vászoncipőt, de egyszerűen kisfiúnak valót nem találok. 1 üzletbe találtam, ott viszont nem volt 24-es méretben.
Ilyen papucsban gondolkodtam még:
Bocsi, de nem tudom, hogy az milyen.
Tudnál esetleg egy linket küldeni róla?
Ilyenre gondol az előző.
Nekünk is ilyen van, igaz nem crocs, hanem tesco-s, de nagyon szépen tud benne járni a kisfiam. Nem is bicsaklik ki benne a lába és több, mint fél éve tudja hordani. Most 2,5 éves.
A Tescoban szokott lenni, olyan 1000 Ft körüli az ára.
Tapasztalatom még ugyan nincs, a 16 hónapos fiamnak ilyet vettem itthonra, eddig gumis talpú zokniban járkált:
De én azt olvastam, hogy 6 éves korig nem szabad olyan cipőt (papucsot) hordaniuk, aminek nincs kérge. Vagyis én nem adok rá papucsot hosszabb távon. Más kérdés egy strandon, amíg ott szaladgál, én is ezt a hab papucsot nézegettem, cukik vannak belőle, de anatómiailag szerintem nem egészséges egy kisgyerek lábának. Ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!