Egész napos oviról kérdés. Mit tennétek?
A legközelebbi ovi a falunkhoz egy közeli kisvárosban lenne, itthon vagyok a kissebb gyermekkel GYED-en és erre való tekintettel azt kérné az ovi,hogy hozzam haza délben az 5 éves ovist.Az autónkkal a férjem viszi reggel a nagyobbat oviba,délben nincs közlekedés a kisváros és a falunk között.Reggel 9-től-délután 15 h-ig egyáltalán nem jár busz.
Hazafelé a férjem 16 óra felé tud érte menni,illetve a falu is biztosít az itt lakó gyerekeknek ovibuszt a hazaszállításra 16 óra felé.
Oda-vissza 30 kilóméter lenne gyalog a kistesóval az út az oviba minden délben.
A probléma azzal van,hogy nem túl nagy a csoportszoba és emiatt kértek meg nyomatékosan.
Majd mikor jeleztem,hogy jelenleg nekem nincs autóm és a buszközlekedés pedig nincs dél körül akkor sem azt mondták,hogy akkor majd 16 h felé is jó,hanem ,hogy ha akarom biztosan meg tudom oldani...:-(
HOGYAN?
Pedig szépen mondtam nekik,hogy sajnos elképzelésem sincs hogyan tudom ezt majd megoldani,sajnos most nincsen pénzünk nekem külön autóra,mert építkezünk éppen.
Annyit mondtak,hogy csak megtudom oldani,ha nagyon akarom és sarkon fordultak.
Előzőnek: nem kötelező, csak a délelőtti foglalkozások.
Áll a sarkadra, nem a gyerektől akarsz szabadulni hajnaltól sötétedésig amíg műkörmöshöz meg fodrászhoz mész, a gyerek érdeke előrébb való, mint az, hogy az óvónéniknek kényelmesebb legyen hogy kevesebb gyerekre kell vigyázni.
Elcsúszott, már nem az előzőnek ment....
Mondd meg, hogy ha a falutokban lesz ovi, vagy vesznek nektek lakást pár utcányira az óvodától, akkor nagyon szívesen elviszed a gyereket délben az oviból. Addig meg ne csesszenek ki két picivel, hogy délben rángasd őket ide-oda. Nagy élvezet lesz majd a januári hóban-fagyban, vagy a tavaszi záporesőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!