2 éves kislányomat, hogy tudnám rászoktatni, hogy egyedül aludjon el, ne kelljen ott ülni mellette? Nagyon nehezen alszik el!
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 15:11
11/14 anonim válasza:
Nekem is altatnom kell. 1,5 éves korától elaludt egyedül, szopizott, puszi és kijöttem. Aztán jött a bölcsi 2 évesen, és megint altatnom kell. De nem bánom, annyira édes ahogy átkarol a szendergése közben. Kb. 20-30 perc alatt elalszik. Van amikor mesélnem kell neki, van hogy csak símogatnom.
12/14 anonim válasza:
Nov.ben lesz 3 éves a kisfiam, mellé fekve alszik el, előtte mesét néz, van hgoy kéri, hogy mondjak mesét vagy simogassam a hátát, míg elalszik. Max 10 perc.
Mi lenne, ha bevezetnéd az esti meseolvasást?
Ebben a korban kb már tetszik a gyerekeknek. Csak ne boszorkányost, hanem valami kedves, aranyos rövid mesét.
Nekünk az Anna, Peti könyvek beváltak.
13/14 anonim válasza:
20 honapos koraig szopizott a lanyom, addig ugy is aludt el szopi kozben, neha hamarabb, de altalaban egy oraba kerult mire be is tudtam tenni az agyaba es kijottem. Utana meg volt egy csomo dolgom (haz rendbe szedese, masnapra fozes), mire agyba kerultem hulla faradt voltam. Ahogy elmaradt a szopi, megkertem apat altassa el o, es csodak-csodaja minden este 5 perc utan kijott a szobabol. Kerdeztem ez hogy megy neki, elmondta kap puszit , jo ejt kivan, be az agyba es hacsikalj szepen. Na azota igy alszik el, csak ha en altatom mielott beteszem az agyaba el kell enekeljek neki 5-6 altatodalt, es kozbe az olemben ul, simogatom, puszilgatom, ez kb 15 perc, utana be az agyba es "Jo ejt, aludj jol, reggel talalkozunk". Azota nyugodtabbak az ejszakaink is , szinte sose ebred fel ejjel es reggelis mosolyog. 25 hos most, tehat ez 5 honapja mukodik.
14/14 anonim válasza:
az enyém 3 éves lesz, de még mindig úgy alszik el, hogy befekszem mellé. remélem, ha ovis lesz, egyedül is sikerül elaludnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!