Hogy tudnám rászoktatni a kisfiamat, hogy egyedül is játszon egy kicsit?
Nem világos, hogy mit értesz azon, hogy egyedül. Magában egy szobában, vagy veled egy szobában, de önállóan?
Egy 9 hónapos csecsemőnél az az egészséges és jó, ha az anyja távozásakor nyugtalan vagy sír. Ez jelenti azt, hogy stabilan kötődik hozzád. Ha nem így lenne, az adhatna okot aggodalomra. Olvass utána itt: [link]
Én vagyok a 21:10-es lepontozott válaszoló. :-(
Gyeden vagyok, első a fiam, ezért vagyok itthon, hogy vele legyek. A házimunkát akkorra időzítem, amikor alszik: napközben egy-két óra, este kilenc után, illetve hétvégén, amíg a férjem babázik. Igaz, hogy nem ragyog a ház, de nem is élünk koszban, és a fiamnak meg tudom adni, mi a legfontosabb: az anyját.
Majd ahogy növögetve egyre önállóbb lesz, egyre jobban le fog válni rólam teljesen magától, és megint több időm lesz magamra is, meg a háztartásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!