Most váltottunk leesésgátlós heverőre. Nem féltetek, hogy leesik éjjel a gyereketek?
Minden bajom van milyen éjszakám lesz...most váltottunk a kislányomnak(2éves)rácsos ágyról heverőre.Félek,hogy leesik.Nálatok történt ilyen?Elég izgő-mozgó.
Nálatok jobban aludt mint a rácsosban?Tapasztalatok?
köszönöm szépen
nekünk is 2 éves volt mikor heverővé lett alakítva az ágya
nem esett le pedig matracot és párnát is tettem le a földre :-)))
majd 4 évesen emeletes ágyat kapott mert a tesónak kellet a kiságy onnan sem esett le soha pedig éjjel ha kimegy nem is ébred fel igazán :-)
Mi 1 évesen tettük át a rácsos ágyból,mert nagyon nem szerette. Az egyik oldala leesésgátlós,a másik fele a mi nagy ágyunknak van tolva.Sosem esett le,pedig ő aztán ficánka! Éjszaka ha felébred,nekem sem kell felkelnem az ágyból,csak megigazítom a takarót,megsimizem és alszik tovább.Villámgyorsan megtanult fel-és lemászni,imádja!
A nagyobbik is másfél évesen került át,ezzel megoldottuk az éjszakai nemalvást is.Nálunk bevált.
Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a sok választ!
Szerencsére jól telt az első éjszaka az új ágyon,de persze körbe párnáztam....
Szerintem sem korai,az én kislányom sem szerette már a rácsos ágyat,és sajna nem átalakítható,és már ki akart nem egyszer mászni belőle.Ezen meg már le fől tud mászni.Remélem hogy beválik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!