2 évessel belevágni a nagyvilágba?
Figyelt kérdés
21 hónapos a fiúnk, úgy néz ki, hogy még az éven külföldre kell mennünk dolgozni, hogy tudjunk haladni valamerre. Most az anyóséknál lakunk, borzalmas a helyzet. Vinnénk a gyereket is. Semmi ismerős nincs kint (Ausztriában, vagy Németországban gondolkodunk), csak úgy a vakvilágba mennénk. Az a bibi, hogy ha innen elmegyünk, akkor vissza nem jöhetünk, tehát addig lennénk kint, míg egy házra és egy pár évi megélhetésre legyen pénzünk, hogy fenn tudjuk tartani magunkat, míg itthon találunk normális munkát. A párom 15 éve dolgozik 1 cégnél, havi max. 90ezret hoz haza, de úgy, hogy 3 műszakba jár és hétfőtől szombatig mennek. Én gyesen vagyok, mert épp a terhességem előtt 1 hónappal rúgtak ki, nem volt meg a biztosítási jogviszonyom (decemberben küldtek el, januárban lettem terhes). Muszáj lépnünk, de nem tudjuk, hogy hova, és mi az első lépés. Sok tartozásunk van itthon, azt is jó lenne rendezni.2011. júl. 18. 14:26
11/12 anonim válasza:
Szerintem a két éves lelkivilága pont h nem döntő, mert még otthon van anyuval. Ha lépni kell még most lépjetek, mert ha a kicsi ovis meg isis lesz, akkor már nehezebb. Meg ilyen korban nagyon könnyen megtanulja az új nyelvet is. Persze a körültekintés nagyon fontos, én is azt mondanám, h párod menjen előre, addig meg takarítsd ki apukád házát, tuti megfértek egymással 2-3 hónapig.
12/12 anonim válasza:
Utolso elotti: Kanadaba ne!!!!!!
En itt elek es tudom mirol beszelek. Ez nem Europa, itt ha a gyerek elbetegszik akkor a korhaz 1800 dollar /ejszaka. Es akkor meg az orvosoknak semmit se adtal.
Mi a ferjemmel 3 evvel ezelott jottunk ki, meg nem volt gyerekunk de igy is nagyon nehez volt. Volt,hogy nem volt mit ennunk pl. Es egy pici szobaba laktunk.
Arrol mar nem is beszelve,hjogy itt feketen nem kapsz munkat.
Inkabb Europan belul gondolkodjanak, en konkretan Irorszagot vagy Eszak-Irorszagot ajanlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!