Cumiról leszoktatás kistesó érkezésekor 2 évesnél, van értelme belevágni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 10:40
1/9 anonim válasza:
Miért szeretnéd leszoktatni? Egész nap cumizik, vagy csak alváshoz kell?
Azért jó dolog az mert nyugtatja magát vele, nem hiányzik gondolom a hiszti a cumiért.
Szerintem ráérsz fèl èv múlva vagy mikor oviba megy, addigra értelmesebb lesz, és ha szeretne valami játékot elmentem a boltba megveszed neki, és a cumival fizettek!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
Nem, nem egész nap, csak alváshoz használja. Csak annyian piszkálnak vele... :(
2010. aug. 1. 10:50
3/9 anonim válasza:
Hát piszkáljanak,ha nincs jobb dolguk.Csak alvásoz nem gáz ebben a korban,és én pont a kistesó érkezése előtt biztos hogy nem stresszelném ezzel a gyereket.
4/9 A kérdező kommentje:
Igazad van :)
Csak fölöslegesen stresszeném most vele!
2010. aug. 1. 11:30
5/9 anonim válasza:
Az enyém 2,5 hós.Ősszel megy oviba és ezért nyár elején elvitte a cica a cumiját(már csak alváshoz használta).Azóta néha megkérdezi hol a cumija,megbeszéljük és kész,de azért nem hittem,hogy ilyen sokáig eszébe fog jutni.Én azért kezdtem el,hogy ne hirtelen keljen mindent elhagynia(cumisüveg,pelus....)Most fokozatosan szokunk le dolgokról az oviig.
6/9 anonim válasza:
Tesó előtt kb. 2 hónappal szokott le. Elvitte nálunk is a cica. Abszolút nem volt lelki törés neki, igaz csak egy éves volt. Kb. kétszer kérdezte meg, hogy hol a cumi. A tesó sem kapott/kért cumit. Az elején próbálgattuk neki adni, hátha megnyugszik de nem kérte. Néha el-el lopta a bölcsőből a nagy a cumit, hogy megnézze, mije van a tesónak, de nem is akarta használni már.
7/9 anonim válasza:
Ne vedd még el tőle, ha a kistesó is cumizik majd biztos kuvenné a szájából, mert ha a kucsinek lehet neki miért nem? Mondjuk engem nem zavar ha cumizik egy gyerek, mindig megdícsérem decszép cumija van. 7 éves koromig cumiztam, mikor suliba mentem a diktornéni mondta hogy még mindig cumizol! Elszégyeltem magam és nem kellett többet. Ne foglalkozz azzal aki megszólja! Te is megszólhatnád bármiért hogy pl. Koszos a ruhàja vagy még nem alszik el egyedül vagy miért nem szobatiszta stb. Mondd meg nekik téged nem zavar, ő szeret cumizni majd leszokik ha akar!
8/9 anonim válasza:
Szerintem ne vágj bele egy 2éves gyerekbe semmiképp, mert az elég brutális módszer lenne. Biztos van ennél jobb leszoktató módszer is!
9/9 becsibp válasza:
Anyukám mondta, hogy (a bátyáim között 22 hónap a különbség)megkérte a nagyobbikat, hogy adja oda a cumiját a kicsinek. Oda is adta szó nélkül, és onnantól nem kellett neki. Mert ő a nagytestvér! Büszke volt magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!